torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun jälkimainingeissa

Iltaa! Joulu on mukavasti sekoittanut unirytmin - tulee valvottua myöhään ja herättyä myöhään. Myöhäisen lounaan jälkeen on mukava ottaa päivätorkut nojatuolissa, ja taas yöunetkin siirtyvät! :) Mutta mikäs tässä, kun ei tarvitse mihinkään lähteä.

Toki minun piti lopettaa joulukalenteri numeroon 24, mutta aattoaamuna päätimme kuitenkin viettää elektroniikattoman joulun (lukuunottamatta kameraa ja radiota), joten aamun postaus jäi tekemättä, koska en ollut valmistellut mitään.Joulukuusi sai aattoaamuna vielä muutaman koristeen oksilleen (minusta alkaisi jo riittää...). Meidän piti lähteä katsomaan joulurauhan julistusta Turun keskustaan, kun ensimmäistä kertaa vietimme joulua kotona, mutta ei sitten huvittanutkaan lähteä vesisateeseen supistelemaan. Aloimme valmistella iltaa ja odotella joulupukkia, E harjoitteli joulurunoa ja -lauluja, jotka aikoi esittää joulupukille. Voi että miten ylpeä olin lapsestani, joka ennen on ollut niin kovin arka, lymyillyt selän takana ja nyt oikein odotti pääsevänsä esiintymään, samoin kuin jumppakerhon joulunäytöksessä. Pientä jännitystä oli ilmassa, mutta hän huomasi itsekin ylittävänsä itsensä! :)

Tunnelmallisia välipäiviä! Ihanaa kun tänä vuonna joulu mahdollistaa pidempien vapaiden vieton niin monille. Synnytystä odotellessani tulin kuitenkin niin kiitolliseksi siitä, että suuri joukko ihmisiä, erityisesti terveydenhuollossa ja turvallisuusalalla, tekee joulunakin töitä, jotta me muut saamme viettää joulua läheistemme kanssa turvallisissa merkeissä. Kiitos heille!

Miten teidän joulunne ja jatkot ovat sujuneet?

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanaa joulutunnelmaa. Kauniita nuo siivet joulukuusessa :). Meilläkin on päivärytmi mennyt ihan uusiksi. Yleensä herätään jo ennen seitsemää ja nyt köllötellään ainakin kahdeksaan ;). Mutta vaikka kuinka pidän joulusta, tuntuu nyt jo siltä, että on ihana palata arkirytmiin. Tänään jo aloitin aamuni kaurapuurolla :). Voimia sulle loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kovasti katsella noita siipiä.

   Ihmettelin, miksi olen ollut tänään niin tolkuttoman väsynyt, mutta varmaan siksi, kun jouduin pitkästä aikaa heräämään herätyskelloon! :) Heh, on se rankkaa.. Arki puuroineen on hyvä!

   Poista
 2. Meillä on myös rytmi vähän päälaellaan. Näkyy lähinnä siinä, että erityisesti mies voisi nukkua jatkuvasti. Kellon ympäri on taidettu nukkua joka yö aatonaatosta lähtien :) Ihanaa kun voi ladata akkuja syksyn jälkeen. Joulu on paras just näin rentona, kun ei ole kiire mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen ihan ihmeissäni että miten voi kokoajan väsyttää! Uskon, että tämä synkkä ilmakin varmasti tekee osansa. Teillä Saksassa ei taida olla ihan näin synkkää ja pimeää.. Kyllä todellakin on tullut ladattua akkuja, pitkät pyhät ovat ehdottomasti tarpeen - vähän kuin minikesäloma! :)

   Poista
 3. Kaunis kattaus ja aivan ihania joulutunnelmia!! ❤ Täälläkin unirytmin ihanasti sekaisin :D Mutta onneksi vapaalla voikin vähän venyttää ja torkkuilla just silloin kun tuntuu sille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana tunne, kun voi torkahtaa kirjan ääreen sohvalle! :) Nautitaan nyt näistä vapaista, hämärästä ja levosta ihan hyvällä omalla tunnolla!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig