sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Arvotaan joka keittiön ehdoton must have!


Silloin kun suunnittelimme keittiötä, iskin silmäni tähän kätevään vempeleeseen jo ensi käynnillä Kvikin Turun liikkeessä. Bambuisen aterinlaatikon avulla täydellisesti organisoitu saarekkeen ylälaatikko varustettuna kelmu- ja foliohärveleillä - olin myyty! No joo, kyllähän keittiötoimittajaa silloin vielä mietittiin, eikä tuollainen asia kai oikeasti voinut vaikuttaa ostopäätökseen, mutta selvästi se oli tehnyt vaikutuksen. 

Päädyimme Kvikiin keittiötoimittajana kahdesta syystä. Ensinnäkin, olin ihaillut selkeälinjaista Manoa jo vuosia. Muiden liikkeiden vetimettömissä keittiöissä joku ontui aina - sormiura oli liian pieni ja laatikot näin ollen hankalia avata, tai linjakkuus ei säilynyt ovien ja laatikostojen välillä. Mutta suurin tekijä oli se, että siellä minulle, paatuneelle jahkailijalle ja kaikkien vaihtoehtojen kartoittajalle, piirrettiin keittiötä niin monta kertaa, että siinä todella palaset loksahtivat paikoilleen. Kiitokseni Heidi Harkilalle - tämän täydellisempää keittiötä emme olisi näihin sentteihin (todellakin tietyt ratkaisut olivat senteistä kiinni) voineet saada! Saman tyyppisistä kokemuksista kirjoitteli Jutta ihan hiljattain, joten he todella tuntuvat olevan asiakaskokemuksen ytimessä. Keittiömme remontista olen kirjoittanut viime kesänä täällä.Mutta niihin yksityiskohtiin... Kun kerran koko keittiö meni uusiksi, niin olihan minun toteutettava myös pakkomielteeni siihen organisoituun ylälaatikkoon, jossa tavaroilla on oma paikkansa, ja kelmun vetely oikea ergonominen ilo. Ei sillä, että olisin mikään kelmun suurkuluttaja, mutta usein on kätevämpi vetää lautasen päälle pala kelmua, kuin tehdä muovikuppitiskiä... Ja mitä niihin organisoituihin laatikoihin tulee, niin... kyllähän ne voisivat paremminkin pysyä järjestyksessä, vaikka kätevät ja kauniit sisusteet niissä onkin.

Mietin, miten kuvailisin tuota verratonta keksintöä, ja kaikessa huvittavuudessaan totesin, että tähän voisin ottaa nyt sellaisen kunnon Ostos TV-tyyppisen mainospuheen... 

"Oletko kyllästynyt ryppyyntyvään kelmuun? Repeileekö pahviloota? Tekisikö mielesi repiä hiuksetkin päästä? Ei hätää - joka talouden hermojen raastajalle on nyt tullut loppu. 
Ei enää riekaleisia kelmunrippeitä, eikä haavoja sormissa 'kamalankätevänrepäisyreunan' ansiosta. Tästä lähtien kelmuttelu on silkkaa iloa!" 

kelmuteline, joka pysyy paikallaan, helppo kelmuteline, paras kelmuteline


Eeeehhehee, ehkä hieman yliampuvaa Ostos tv-kamaa, muttei lainkaan liioiteltua. Nimittäin tämä härveli on ehdottomasti joka sanan ansainnut. Se on herättänyt iloa meille joka päivä, ja ihmetystä kavereiden keskuudessa. Siksi päätinkin vihdoin esitellä sen teille kunnolla. Tuossa 80 cm leveässä laatikossa on siis 60 cm:n bambuinen aterinlaatikko tavallaan ylösalaisin käännettynä (koska aterimet ovat toisessa laatikossa, ja näin tämä palvelee tarpeitamme paremmin) ja sen viereen mahtuvat vielä kelmu- ja folioteline vierekkäin. Foliotelineestä on juuri nyt folio loppu, koska olimme ostaneet vahingossa leveän rullan.

Joka tapauksessa - kelmuhärveli (joksi sen olen ristinyt) on todella helppo käyttää. Otat vaan metalliputkesta kiinni (kelmu on sen ympärillä valmiiksi) ja vedät, ja haluamasi mitan saatuasi kuljetat leikkuriterän toisella kädellä telineen päästä päähän. Sitten kelmu on helppo viedä paikoilleen, kun se on pysynyt suorassa ja toisessa päässä se on edelleen metalliputkessa kiinni. Lopuksi lasket vain metalliputken takaisin telineen päälle korkeampaan reunaan, ja se kierähtää luonnollisesti kaltevan telineen toiseen reunaan tarraten samalla ympärilleen kierroksen kelmua. Sen jälkeen se on taas käyttövalmis (näkyy kollaasin vasemmassa alanurkassa).Kvikiltä voi muuten tilata mm. bambuisia laatikonsisusteita ja muita tarvikkeita, kuten myös näitä kelmu- ja foliotelineitä ihan ilman keittiötilaustakin. Hintoihin lisätään silloin pientoimituslisä.

Mutta nyt seuraa se paras osuus - Kvikin Turun liikkeestä luvattiin tarjota tällainen kelmuhärveli jollekin onnekkaalle! Vautsi!! Palkinnon arvo on 49 €, ja säästät toimituskulutkin, joten olen todella iloinen voidessani tarjota teille mahdollisuuden voitaa tämä arjen sankari kotiin. Jesjes!! 

Tämän huikean palkinnon haluan jakaa jollekin blogini lukijoista, joten sinulla on mahdollisuus voittaa arvonta seuraavasti:

1) Saat yhden arvan jättämällä kommentin ja seuraamalla blogiani joko Bloggerissa (voit liittyä lukijoihin sivun alalaidasta) tai Facebookissa klik.

2) Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, niin voit jakaa tämän arvontapostauksen Facebookissa seinälläsi tai esimerkiksi jossain ryhmässä (joko jakamalla linkin, tai blogin Facebook-sivun arvontajulkaisun) tai vaikkapa blogissasi vinkata arvonnasta (voit käyttää alla olevaa kuvaa).

Kerrothan kommentissasi, missä seuraat ja myös mikäli jaat arvonnan ja osallistut kahdella arvalla. Voittajalle ilmoitetaan sekä henkilökohtaisesti, että blogissa.

3) Osallistumisaika on 21.2.-2.3., ja voittaja arvotaan 3.3. 
4) Muistathan jättää sähköpostiosoitteen tai varmistaa, että se löytyy profiilitiedoistasi!!Toivotan kaikille onnea arvontaan ja kiitän vielä kerran Kvikiä sekä ihanasta keittiöstä, että tästä upeasta arvontayhteistyöstä! Edit: Toimitusaika palkinnolle on noin 2 viikkoa arvonnan päättymisen jälkeen, joten olkaahan kärsivällisiä - hyvää kannattaa odottaa!

Ja hei jos/kun joku ihmettelee onko sillä oikeasti laatikko täynnä nenäliinoja, niin kyllä. Meillä ei käytetä talouspaperia ollenkaan ja niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, minä niistän ympäri vuoden (olen aina niistänyt, niin kauan kuin muistan).. Ne toimittavat siis montaa virkaa..! Voisin ehkä alkaa käyttää talouspaperia jos löytäisin sellaisen nätin telineen. Jossain blogissa bongasin sellaisen valkoisen, josta tuli vain pää ulos.. Jos keksitte niin hihkaiskaapa siitäkin kommentissa!

FB | IG

Katri
SHARE:

44 kommenttia

 1. Tuollainen tulisi todellakin tarpeeseen. Miten tuo kelmu voikin olla niin hankala tapaus käyttää??

  Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta mukana, en tiennyt tuollaista olevan olemassakaan, mutta olisi ihan ehdoton täälläkin! Kahdella arvalla mukana, käyn jakamassa blogissani kunhan olen hoitanut yjden kyydityskeikan :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi näppärältä!Mukana yhdellä arvalla ja seuraan sekä Bloggerin että Fb:n kautta. Rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että "tulit laatikosta ulos" härvelis kans ja julistat kaikelle kansalle ilosanomaa!

  VastaaPoista
 5. Olisi varmasti näppärä.
  FB:n kautta seurailen.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Näppärä vekotin, jota nyt tavoittelen yhdellä arvalla. Ja bloggerin kautta olen lukijasi, terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista
 7. Kätevä keksintö! :) Pakkohan tähän on osallistua. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana. Fabebookin ja bloggerin kautta seurailen :)

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa näppärältä!! Mukana yhdellä :)

  VastaaPoista
 10. Tuo olisi huippu voitto! Mukana 1 arvalla. :)
  -Jutta
  juttawargelin@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerissa seurailen, yhdellä arvalla mukana. :) arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hieno keksintö.
  Kahdella arvalla mukana.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Tuo kelmu-härveli olisi aivan täydelinen meidän tarpeisiin, lakkaisi kiukuttelevat teinitkin mökänsä kun kelmun saisi helposti :)
  Seuraan facebookissa ja Åblogien fb-sivujen kautta.

  Se talouspaperiteline jota tarkoitat on varmaan nimeltään Veto. Tosi näppärä ja selkeydessää todella kaunis. Se löytyy Aikastoren nettikaupasta.

  VastaaPoista
 14. Vau, onko tuollainenkin olemassa?! Kelmu jää just käyttämättä sen takia kun se on NIIN VAIKEAA;) Mukaan yhdellä.

  VastaaPoista
 15. Vau, no nyt löytyi jotain todella tarpeellista, toivottavasti voitto osuus kohdalle :)

  VastaaPoista
 16. Yhdellä arvalla mukana! valkoisentalonarkea@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tuo vaikuttaa hyvälle. Tänään juuri tuskailin, kun piti saada pieni pala kelmua käyttöön, enkä löytänyt saksiakaan...
  Bloggerin kautta seurailen
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tuollainen olisi kyllä kätevä ja todellakin tarpeen. Mukana kahdella arvalla, tykkään ja jaoin fb:ssä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Oispa aivan mahtavaa voittaa tuollainen! Meillä ei kelmua käytetä enää ollenkaan nimenomaan sen rasittavuuden takia. :D
  Yhdellä arvalla mukana. Lukija bloggerin kautta.

  VastaaPoista
 20. Bloggerin kautta seuraan, yhdellä mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Bloggerin kautta seuraan, yhdellä mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana :) Luen Bloggerin kautta nimimerkillä Netteriina, ja Facebookissa tykkäilen ja jaoin nimelläni Elise H..
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Arvalla mukaan <3
  Tuo vempele olis huippu! Bloggerin kautta blogiasi seuraan aina kunhan vain jotenkin joudan. Instagramissa paremmin pysyn kärryillä tätänykyä blogimaailman menosta :D
  Haleja uuteen viikkoon!
  lumivalkeaa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Arvalla mukaan, bloggerin kautta seuraan :) katjape@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Keittiö on täynnä ties mitä härpäkkeitä, mutta tuollaista ei vielä ole. Mukana arvonnassa.

  - Heli S.

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana!
  Seuraan bloggerin ja facebookin kautta ja jaoin facebookissani:)

  VastaaPoista
 27. Kätsää, peukut pystyyn.
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 28. Näppärältä vaikuttaa
  Blogger-lukija arvalla mukana
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kätevä, haluun tollaisen, meillä ei kelmun kanssa ikinä synkkaa, aina on tuhannen mutkalla kelmut. Yhdellä arvalla bloggerin kautta seuraava mukana
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kelmun kesyttämiseen tarvitsisi kyllä härvelin :P
  Yhdellä arvalla blogger-lukija mukana
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukana. Vaikuttaa hermoja säästävältä vekottimelta
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oijoi, tämä härveli olisi meillä tarpeen! :) Mukana yhdellä arvalla, seuraan Facen kautta.
  elina.kannisto@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Todellakin olen kyllästynyt lähmääntyvään ja ryppyilevään kelmuun!
  Arvalla mukana (blogger)
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla bloggerin seuraajana mukana härpäkkkeen arvonnassa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Hitsit tämä olisi kätevä! Kahdella arvalla mukana :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Yhdellä arvalla mukana. Vaikuttaa tosi kätevältä, helpottai varmasti keittiötouhuissa
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana. Oispa näpsäkkä laite
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Tuollainen olisi nyt juuri tilauksessa. Yhdellä arvalla lähden mukaan. Seuraan sua täällä ja taidanpas (toivottavasti) seurata sua jo facenkin puolella <3

  Kvikille pitäiskin soitella ja pyytää tarjousta.

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana näin viime tipassa!

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukana näin viime tipassa!

  VastaaPoista
 41. Mulle kelpais tää kelmuhirviönkesyttäjä :)
  Blogger-lukijana mukana
  karicepu(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig