torstai 5. kesäkuuta 2014

Toisina päivinä tapahtuu..

... huh, nyt surraa päässä, niin paljon ihania, yllättäviä ja mielenkiintoisia asioita on tänään tapahtunut, puhumattakaan tapaamistani ihmisistä. Ensinnäkin, jokakoti.fi:n hakuvahti ilmoitti kodista, joka täyttäisi kaikki tärkeimmät kriteerimme, joten olen jo valmiina muuttamaan. Okei, nyt pitäisi laittaa jäitä hattuun, mutta jotain johdatusta tässä varmaan on. Juuri eilen juttelimme, että meillä on hyvä asua tässä, koska rakastamme tätä kotia ja asuinaluetta, eikä potentiaalisia koteja lähialueilta ole tullut vastaan. Päätimme, että ei katsella koteja enää aktiivisesti, vaan palataan asiaan joskus vuoden päästä. No, nyt (melkein) kaikki toiveet sitten natsaisivat, joten pää sauhuten ja sormet syyhyten nyt mietitään, mitä tapahtuu missäkin järjestyksessä ja ennen kaikkea SAADAANHAN ME SE, SAADAANHAN!? Kuvan printit ovat Magia Graphics:n, jotka saimme kotiinviemisiksi tämän illan bloggaajien tilaisuudesta. Ne kiteyttävät täydellisesti tämänhetkiset aatokseni. Kotihiirelle koti on kaikki kaikessa, ja luovat ihmiset todella ilostuttavat elämäämme!

Muutama tehonainen oli pykännyt pystyyn meille Varsinais-Suomalaisille bloggaajille (tuntuu tosi vieraalta kirjoittaa itsestä "bloggaaja", koska yhdistän bloggaaja-sanaan jotain ammattimaisempaa, kuin tämä oma pikku harrastukseni) pienen tapaamisen, josta jäi paljon ihania juttuja mieleen ja kerrottavaksi. Niistä lisää loppuviikosta, nyt saunaan sulattelemaan näitä kaikki aatoksia! :)  

Katri
SHARE:

23 kommenttia

 1. Tuo on hyvä esimerkki siitä, kun luovuttaa niin jo alkaa tapahtua :) Minäkin yritän sitä parhaillaan - luovuttaa ja luottaa että meidän talo kyllä tulee vastaan vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Ihme juttuja kyllä.. Näköjään kannattaa kuitenkin pitää hakuvahti päällä, vaikka ei aktiivisesti uutta kotia etsisikään.. Joskus helmiä löytää, mutta tämä ei kuitenkaan ollut sellainen.. :( Onneksi emme sentään torstain huumassa laittaneet tätä kotia vielä myyntiin! :D Ihan varmasti se ihana koti löytyy myöhemmin!

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odottelen loppuviikon postausta ja mitä kaikkia juttuja tapaamiseltanne jäikään käteen. Hienoa, että tuollaisia tehopakkauksia on olemassa, itsekin toivoisin enemmän tapaavani enemmän muita bloggaajia. Valitettavasti olen törmännyt, en tosin blogi maailmassa liian usein mielikuvaan että nainen on toiselle naiselle susi! :/

  Ja hei, miten mahtavia uutisia mahdollisesta uudesta kodista! Niinhän se mene että kun ei liiaksi yritä ja etsi niin johan alkaa tapahtua :) Pidän peukkuja, että asia saa arvoisensa päätöksen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä tosi kiva tapaaminen! Juttu siitä on työnalla juuri, viikonloppu tulikin yllättävän äkkiä. :) Oli hassua ja hauskaa nähdä ihmisiä livenä. Kiitokset mukana elämisestä, mutta harmi että tämä koti ei ollutkaan napakymppi.. Paljon jäi puuttumaan, ja nyt kun ei vielä tarvitse välttämättä muuttaa, niin parempi jättää kompromissit vielä tekemättä! :)

   Poista
 3. Hienoa, että oma uusi koti on ehkä löytynyt. Toivotaan tosiaan, että nyt todella natsasi :). Kotona on parasta ja kotihan on kuitenkin siellä missä rakkaat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, ei natsannut.. Liikaa innostuttiin. Pihapiiri näytti kauniilta ja vehreältä, mutta autokatokset ym. oli ihan pöllösti sijoitettu ja tilaa viety siltä pieneltäkin tontilta.. "Iso" piha kun olisi meille yksi tärkeimmistä tekijöistä.. Täytyy vielä malttaa. :)

   Poista
 4. Toivotaan, että saatte juuri sen teidän oman kotinne! Kyllä sen tietää, mikä on se oma - jo pihalle astuessa aavistaa ja eteisessä sen jo tietää;)
  Ja oli kiva tavata eilen - vaikka ihan samoilla aatoksilla itsekin tapaamiseen tulin; siellähän olisi niitä Oikeita Bloggaajia - mitäs minä siellä teen...
  Silti - kannatti tuhannesti uskaltautua - niin upeita naisia oli paikalle etsiytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli tämä neuvosi mielessä, kun kävimme tänään katsomassa taloa. Ja mitään ahaa-elämystä eikä autuutta tullut, joten se siitä sitten. Ei tuntunut riittävästi kodilta. Ja meillä yksi tärkeimmistä seikoista, piha, oli valitettavan pieni, vaikka tontilla kokoa olikin.. Noo, onhan meillä aikaa! :) Tosiaan, oli antoisa ilta meillä! Toivottavasti kesällä sitten tavataan uusissa merkeissä!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No kyllä! Tämä oli ensimmäinen, jossa olin ja oli kyllä tosi kiva kokemus! Innokkaita ja luovia ihmisiä, puhumattakaan siitä miten mukavia olivat! :)

   Poista
 6. Onnea talokaupoille!
  Oli mukava tavata bloggaajatapahtumassa.
  Upeita naisia ja ihania blogeja, toivottavasti tapaamme pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen keltanokka oli myös innoissaan tapaamisesta, kaikista innostavista ihmisistä erityisesti! Myöhemmin kesällä sitten uudelleen! :)

   Poista
 7. Olenkin miettinyt sinua ja sitä, oletteko päässeet katsomaan tuota taloa? Kerro, kerro! Se on juuri noin kuin Lady of The Mess sanoi, että eteiseen astuessaan sen jo tietää, että se on tässä. Toivottavasti teillä tärppäsi. Kiitos sinullekin kivasta illasta! Oli kiva nähdä. Pikaista uutta tapaamista odotellen... Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, tänään oli näyttö ja minulla oli nämä teidän vinkit mielessäni, että kyllä sen sitten tuntee luissaan, kun koti löytyy... Mutta ei, tämä ei ollut se.. Vähän oikein harmitti, kun oli odotukset niin korkealla, ja melkein jo laitettu tämä vanhakin asunto myyntiin! :D Juu, jäitä voisi laittaa hattuun.. Kiitos vielä kerran, että tulit vinkkaamaan tapahtumasta, oli ilo päästä mukaan!!

   Poista
 8. Voi vitsit! Joskus alkaa tapahtua ja ryminällä. Meillekin kävi melkein vahingossa tämä nykyisen kotimme löytyminen, huh! :D Toivottavasti saisitte toivomanne <3 Kaikki asiat menisivät juuri niin kuin toivoisitte.

  Ja vitsit miten kiva varmasti tuo teidän tapaamisenne! Innolla odotan mitä siitä tulet kertomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en olekaan bongannut tarinaa teidän kodista, täytyy varmaan käydä etsiskelemässä. Tuntuu, että vaatimuksia on liikaa, ja niitä on vaikea sovittaa yhteen.. Tämä ei nimittäin natsannut.. Meille olisi tärkeää melko iso ja monipuolinen piha, ja tässä sopivankokoista tonttia oli kätetty ihan omituisesti autokatoksilla ym. muilla, joita ei ole kovin helppo siirtää.. Onko teillä pohjoisen väellä joku oma ryhmittymä jo? Oli kyllä tosi antoisaa tavata. Minusta on niin suuri rikkaus saada tutustua uusiin erilaisiin ihmisiin, nähdä erilaisia elämiä jne.. Antaa paljon perspektiiviä kaikkeen, oma elämä on vain yksi.

   Poista
  2. En ole varmaan ihan hirmuisen tarkkaan meän kodin löytymistarinaa koskaan tainnut kertoakaan. Varmaan joku ihan vain pikkuinen postaus, kun oli ollut blogihiljaisuutta ja koti oli yllättäen löytynytkin :) (Lähes etsimättä siis! Tämä talo jotenkin kutsui meitä.)

   Ja voi miten harmi tuon pihan kannalta! Löittekö nyt ihan täysin hanskat tiskiin ko. kohteesta? Täytyy kyllä toisaalta sanoa ettei meidänkään talon piha (ja pari muutakin juttua) IHAN niin täydellisiä ole kuin unelmissani olin ajatellut/haaveillut kodiltamme. Mutta jostain oli tingittävä, ja asialle täytynee vain koittaa itse jotain saada tehdyksi. Nooh, ajan kanssa. Ja sanotaanko, että onhan tämä melko pieni talonakin (n.100neliötä vain), toki käyttöullakko/vinttikerros tulee hiukan helpottamaan asiaa kun saadaan se JOSKUS valmiiksi. Hirmuisesti hommaa ja rahaa siihenkin uppoaa. Huh. Joskus miettii, että olisiko kuitenkin löytänyt suht yhtä ihana kodin "hiukan" helpommalla vaivalla. (Ei kyllä kannattais miettiä! Hehe.)

   Itse asiassa me ollaan vähän puhuttu erään toisen torniolaisen bloggaajan kanssa yhteisestä tapaamisesta paikallisten bloggaajien kanssa, mutta en sitten tiedä onko meitä juuri muutamaa enempää eli tuleeko asia koskaan tapahtumaan :D (ja vaikka siis otetaan lähikunnatkin mukaan..)

   Toisaalta niin kadehdin teitä etelässä asuvia. Siellä päin olisi minullekin enemmän "tuttuja". Vaikka eipä sillä tuttuudella niin väliä, vaan niin muutenkin haluaisin tavata useamman teistä siellä kaukana! <3 Ehkä vain joskus ilmoitan, että olen tulossa silloin ja silloin sinne, että jos joku tahtoo tavata MINUT niin tervetuloa vain joka kynnelle kykenee :D Hih! (En vaan tiä onko mulla pokkaa moiseen.. Haha.) Isosisko mulla asuu tosiaan pääkaupunkiseudulla ja useampi läheinen ystävä Helsingissä ja Tampereella, joten aina välillä (vähintään kerran vuodessa) tulee sielä suunnalla käytyä...

   Haleja!

   Poista
  3. Kyllä me tän kanssa heitettiin hanskat tiskiin, ei tullut mitään fiilistä.. Ei se ollut pelkästään piha, mikä mättäsi, vaan olisi jouduttu muutenkin tekemään liikaa kompromisseja, ja hintakin oli aika suolainen niihin kompromisseihin nähden.. Tosi kiva kuulla teidän kodista ja kompromisseista.. Niinhän se kai on, että kaikkia toiveita ei pysty yhdistämään.. Kiva, että teillä on tavallaan laajennusmahdollisuus vintille! Lisää tilaa varmasti tarvitsee jossain vaiheessa..

   Niin kai se vähän menee, että täällä etelässä kun muutenkin asutaan tiheämmin, niin muita samoista aiheista kiinnostuneitakin on luonnollisesti enemmän.. Mutta ilman muuta, sitten kun olet tänne etelämpään saapumassa, niin laita sähköpostia! Olisi kiva tavata!! Minullakin asuu sukulaisia ja ystäviä Tampereella ja Helsingissä, joten ei olisi mikään ongelma saada junailtua pikku tapaamista! :)

   Poista
 9. Onnea talokaupoille! Teillä on ollut siellä ihana blogitapaaminen, kateellisena lueskelen siitä blogeista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olin/olen itsekin aika innoissani tapahtumasta! Harmi vaan, että minä hölmö unohdin kameran kotiin.. Älytöntä.. Sinne, jos mihin se olisi pitänyt ottaa mukaan. :)

   Poista
 10. Oli kyllä mukava nähdä pikaisesti. Toivottavati paremmalla ajalla ensi kerralla :) nuo facebook sivut on kyllä kivat :)

  Tuo asunnon löytyminen kuulostaa niin mahtavalta. Toivottavasti saisitte sen, kyllä sen unelma-asunnon vaan heti tunnistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli varsinainen pikavisiitti sinulta! :) Mutta oli kiva nähdä, kenen kanssa virtuaalijuttelee ja nyt saan teksteihisi sen kivan murteenkin! :) Treffataan kesällä paremmin, rentouttavaa lomaa sinulle!!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig