keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesäkivaa

Saatiinhan se kesä takaisin! Tänään oli kesän avajaiset Seikkailupuistossa, ja sinnehän mekin sitten menimme eväiden kanssa kesäpäivää viettämään. Tosin se jäi parin tunnin reissuksi, kun piti päästä päiväunille ennen illan kaverisynttäreitä. Halailtiin puita ja sen sellaista. Normipäivä... :D 


seikkis


rodo kukkii

fetajuusto aurinkokuivattu tomaatti salaatti


E:n ollessa synttäreillä vietimme tunnin speed deittejä ja grillailimme kaksin, tai siis köllöttelijän kanssa, joka ilmoitti säännöllisin väliajoin, milloin pitäisi keikauttaa lisää vauhtia. Eikös se muuten ollut sunnuntai, kun laitoin kuvan nuppuisesta alppiruususta? Nyt se on täydessä kukassa, eli kolmessa päivässä poksahtanut ihan valloilleen.

Ihmettelin mikä kauhea kuhina kaupassa oli keskellä hevi-osastoa, mutta ruotsalaiset uudet perunathan ne siellä olivat tarjouksessa. Ajattelin ensin, että kuka maanpetturi noita ostaa, mutta sitten en pystynyt lähtemäänkään ilman perunoita kotiin.. :D Miehestä on tullut loistava kasvisten marinoija, paljon maukkaampia kuin minun maustamat! Tofu olisi saanut tulla rapeammaksi.. Miehellä oli hyvä ilme tofusta, aika löllöä! :D No mutta pihvi ja pekoniherkkusienet upposivat hänelle.

Minä kipaisen vielä kastelemaan kasvimaata ja yrttilavaa. Kaunista loppuviikkoa, helteet jatkuvat! Jau!!

Katri

SHARE:

11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin oli, ihana kesäpäivä!! Tällaisia lisää! Onneksi kesä on vasta alkamaisillaan! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, ja tuossa hän on niin oman näköisensä! Aina silmät ihan pyöreinä ihmettelemässä! <3

   Poista
 3. Voi miten ihana kun pääsitte sinne avajaisiin. Olisin halunnut kans. Eiköhän sovita treffit kesän aikana ja mennään lasten kans sinne :) laitan sulle mailia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli tosi kiva idea Laura! Sovitaan ilman muuta! Onneksi Seikkiksessä on koko kesä puuhaa, avajaispäivänä vähän turhankin paljon vilinää.. :)

   Poista
 4. Suloiset lapset <3. Ja mä en kestä katsella noita sun ruokia. Mun tulee niin nälkä! Olen pyörittänyt päivän lapsilaumaa (omat+ serkut + parit kaverit) ja hädin tuskin ehtinyt vettä naukkailla. Lapsille tietysti olen tarjoillut sitä sun tätä ;).

  VastaaPoista
 5. Kirjailin kommentin, joka taisi kadota jonnekin. Höh! No, siis ihanat suloiset lapset siellä kuvissa <3. Ja hurja nälkä tuli noista sun ruuista. Olen itse tuskin ehtinyt vettä ja leipää tänään nauttia, kun ympärillä on ollut sellainen lapsilauma (omat+ serkut + parit kaverit). Kiva päivä, mutta nyt maistuis kyllä sun pöperöt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt on sitten multa kommenttia oikein kaksin (kolmin) kappalein ;).

   Poista
  2. Heh, tää oli ihan mun perinteinen kommentointi! :) En ymmärrä mikä näitä koneita välillä vaivaa.. :D Joo se on toisaalta ihanaa, kun lapsella on kotona leikkikavereita (viihtyy hyvin), mutta koko ajan täytyy olla jotain hääräämässä eikä tosiaan itse huomaa välttämättä edes juoda vettä tarpeeksi! Toivottavasti nautit kunnon iltapalan, hiljaisuudessa! :)

   Poista
 6. Oi ei mikä kuva pienestä!!! ♥ ♥ NIIN IHANA!!! ♥ ♥ Seikkailupuisto onkin aivan uutta, kuulostaisi mahtavalle paikalle kummilasten kanssa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig