maanantai 9. kesäkuuta 2014

Uusia tuttavuuksia

Kaunis kesäinen torstai-ilta viimeviikolla keräsi ensimmäistä kertaa Turun alueen bloggaajia yhteen. Koollekutsujina olivat tällä kertaa varsinaisesti Projekti Verkarannan Jutta ja Arjen Timantteja -blogin Anu, joiden ideasta tälläkin alueella päätettiin alkaa verkostoitua bloggaajien kesken. Iltaa vietettiin Suunnittelutoimisto Sisustuksen G:n tiloissa, jossa olivat paikalla myös Magia Graphics:n Milla printteineen sekä Zinotin Susanna ja Laura, jotka ovat musta5101 ja mayn tuotemerkkien takana. Suuret kiitokset näille naisille ihanista tarjoiluista ja ennenkaikkea ideoista ja inspiraatiosta! 

ekologinen keittiöliina

starlet lautasliina mayn zinoti

Musta5101 tuotteet olivat jonkin verran minulle entuudestaan tuttuja ruudun takaa toisista blogeista, jotka ovatkin olleet näiden käytännöllisten mutta yksinkertaisen kauniiden tuotteiden päämarkkinointikanava. Hienoa nähdä suunnittelijat näiden ekologisten ja Suomessa valmistettujen tuotteiden takana. Minulla roikkuu aina allaskaapin ovessa keittiöpyyhe, koska pesen ja kuivaan käsiä jatkuvasti (siis ruokaa laittaessa, en ihan neuroottisesti muuten pese käsiä :D). Siksi tykkään, että pyyhe on myös sisustukseen sopiva. ;) Ostin mustan keittiöpyyhkeen (ja alemmassa kuvassa näkyvän mustan bamburätin), ja mukaansaadusta yllätyspussukasta löytyi vielä pellavanvärinen keittiöpyyhe ja Mayn Starlet lautasliinoja! Aivan ihanaa! Tuon pellavaliinan näen aivan selvästi uunituoreiden leipien päällä, mmm... (Nyt pitäisi jonkun vaan leipoa sitä leipää...)

Magia G:lta saatuja printtejä vilauttelinkin jo edellisessä postauksessa, ja erityisesti jäin miettimään räätälöityä julistetta (mahdolliseen) uuteen kotiin. Olisi aivan ihana teettää esimerkiksi koti tai perhe sanojen ympärille yksilöity, henkilökohtainen juliste, jossa olisi meille tärkeitä sanoja ja ajatuksia. Kuvakollaasi luvalla lainattu Magia G:n Facebook-sivulta.

magia graphics räätälöity juliste

Lähdin niin tohinalla tapaamiseen riekuttuamme ensin koko päivän puistossa, että unohdin kameran kotiin. Tästä huomaa, kuka on keltanokka ja kuka ei! :D Ehkä juuri tuonne olisi pitänyt se kamera napata mukaan.. Kävin ihastelemassa muiden juttuja tapaamisestamme, ja sain jopa Teijalta kuvia! Tosi kiva juttu, kiitos (rajasin vain itseni pois :D)!!  Tässä siis teillekin pari (Teijan) kuvaa mukavasta illastamme.

Olipa ihanaa tavata niin innokkaita ja inspiroivia naisia! Paljon uusia tuttavuuksia - niin ihmisiä kuin sisustusjuttujakin. Moni asia jäi mieleen pyörimään, mutta onneksi tämä oli vasta alkua! :) Kiitokset kaikille osallistuneille, ja toivottavasti tapaamme ensi kerrallakin! 

Katri
SHARE:

17 kommenttia

 1. Oli tosiaan kiva tavata ja eihän tämä todellakaan tähän pääty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vasta alkusoittoa, saas nähdä mitä kaikkea tämä innokas joukko keksiikään! :)

   Poista
 2. Mä olenkin ihastellut teidän päivää jo muissakin blogeissa. Kaikkien tuotemerkkien tuotteet on ihania. Ja minulla alkaa ensi viikon maanantaina arvonta yhteistyössä Magia G:n kanssa, jos kiinnostaa ;) Ja juuri äsken siellä alkoi arvonta Pisama Designin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun vinkkasit, Johanna! Täytyykin käydä osallistumassa näissä!

   Poista
 3. Eipä kestä Katri! Kiva, kun pystyin auttamaan sinua.

  Oli tosi kiva tavata bloggaajakollegoita upeissa puitteissa!
  Toivottavasti tapaamme pian uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivottavasti muistan ensi kerralla ottaa sen päävälineen mukaan! :D

   Poista
 4. Voii, ihanalta kuulostaa teidän tapaaminen:)!!! Ja ihan mahtavia nuo printit (sekä tietty musta- ja mayn-jutut)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Millan printit olivat tosiaan ihanan kekseliäitä! Itsellä ei ole riittävästi mielikuvitusta, eikä varsinkaan visuaalista silmää edes tekstien sommitteluun ja ideointiin..

   Poista
 5. Ihan mahtipäivä ja odotan innolla uusia tapaamisia ja tapahtumia! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa mukavaa, että löytyy aktiivisia blogisiskoja järjestämään yhteisiä tapahtumia. Mikä upea syy poistua kotoa :). Meilläpäin bloggaillaan vain omissa nurkissa...ei ole kukaan itseäni aktiivisempi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuva huomio jälleen toiselta äitiyslomalaiselta - syy poistua kotoa, ja vielä kuohuviinilasilliselle!! Kyllä on elämä nyt mennyt riettaaksi. :D Ruvetkaahan pykäämään jotain rinkiä kasaan. Luultavasti siellä on ihan sama tilanne kuin täällä, että ihmiset olisivat tosi innoissaan, mutta kukaan ei tee aloitetta. Anua ja Juttaa on kiittäminen, että he aktiivisina alkoivat tällaista ideoimaan!

   Poista
 7. Oli kyllä niin mukava nähdä pikaisesti! Olis ollut mukava päästä jutteleen kaikkien kanssa, mutta jään odottelemaan seuraavaa kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä tulee.. Mukavaa, kun porukka oli innostunutta, varmasti saadaan treffejä aikaiseksi! :)

   Poista
 8. Oli ihan huippukivaa kyllä! Meillä on upea porukka kasassa ja tämä on tosiaankin vasta alkua! Nähdään taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosi kiva nähdä, mitä kaikkea nämä "viisaat päät" saavat aikaiseksi yhteentörmätessään! :D

   Poista
 9. Aivan ihania nämä tapaamiset!!! ♥ ♥ Ilolla lukee ja fiilistelee mukana! :) Verkostoituminen on niin mahtava juttu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig