tiistai 16. helmikuuta 2016

Arkivapaailoja

Pari lomapäivää menivät juuri niin nopeasti, kuin miltä kuulostaakin. Siksi en oikein osaa kutsua näitä vapaapäiviä lomaksi.. Arkivapaa kuulostaa paljon paremmalta, ja on omalla tavallaan harvinaista herkkua. Silloin, kun tein vuorotyötä, niin yhtäjaksoinen viikonloppuvapaa oli toki erittäin odotettu... 
Mutta ei sitä voi kieltää, kyllä pitkä viikonloppu hyvää tekee! Tänään saatiin vielä kaiken kruunajaisiksi nauttia aivan upeasta kevättalven aurinkoisesta päivästä. Olin luvannut lapsille reissun Hoploppiin, joten voitte kuvitella, mikä huuto nousi ilmoittaessani aamulla, että sinne voidaan mennä illemmalla, mutta näin kauniilla ilmalla valoisaan aikaan tehdään jotain muuta. Ihan järjetön huuto! Voi sitä pettymyksen määrää! Mutta kyllä se siitä sitten laantui kun päästiin mäkeen ja puistoon.. Ehdittiin ulkoilla paljon, ja isomman kanssa viettää rauhallista päivää pikun päiväunien aikana. Ja sitten illaksi rymyämään sinne kirkukarsinaan! :D Tiedättekö, mikä siellä on parasta? Että siellä menevät monet aikuiset ihan täysillä mukana! Ensi kerralla täytyy muistaa laittaa jotkut muut kuin farkut jalkaan...

Vapaapäivän kohokohta on luonnollisesti lounasaika, kun voi syödä juuri sitä, mistä tykkää.. Kaapista löytyi sekalaisia aineksia, joten kokosin niistä sellaisen semi-lämpimän juuresjuustosalaatin. Huomenna paluu arkeen - hyvää loppuviikkoa teillekin!

FB | IG

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Teillä on kyllä ihana koti :) ja nuo kaikki kasvit ovat niin piristävän näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos, tämä taitaa olla niitä meidän kodin parhaita paikkoja.. Kasveja on aina ollut meillä paljon, jotenkin kummasti ne kestävät minua ja hajamielistä hoitoani..

   Poista
 2. Ihanat nuo mustat tuolit. Olen yrittänyt bongailla kirppareilta, mutta tuloksetta. Meillä on monenlaisia tuoleja kotona, ja joistakin pitäisi luopuakin. Kauniita kuvauksellisia kuvia sulla täällä. Blogissani on arvonta, käy osallitumassa, Aarikkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vain yksi tuollainen tuoli.. Ostin sen kirpparilta 15€:lla ja maalasin mustaksi kellertävän puun värisestä.. se muutti kyllä ilmettä tosi kivasti! Ja kiitos hei, mukava kuulla! :)

   Poista
 3. Kyllä arkivapaa piristää kummasti ja saa asioita hoidettua ihan eri tavalla kun viikonloppuna!

  Kauniita kuvia olet taas nappaillut kauniista kodistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silloin on ihan eri tavalla virtaa, ja tuntuu, että vuorokauteen tulisi lisää tunteja! Tosin, kun lapsetkin olivat kotona, niin ei siinä ihan hirveästi mitään saa aikaa! :) Joten päätimme sitten vaan touhuta yhdessä kaikkea.. Se olikin parasta vapaapäivän terapiaa.. Lämmin kiitos Anu! :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttava keväinen valo näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! Minustakin se oli huippukaunis - siksi tuli napsittua aika paljon kuvia. :)

   Poista
 5. Ihanan keväisiä kuvia! Love it! Välillä sitä toivoo, että keskellä viikkoa olisi yksi vapaapäivä, mutta sit taas otan mieluummin viikonloput vapaina!

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juuri niin.. Kyllä minäkin mieluummin viikonloppuvapaisiin totun.. Vaihteluhan aina tuntuu niin eksoottisen ihanalta! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig