perjantai 26. helmikuuta 2016

Viikonloppuinspiraatio ammattistailaajan kätösistä

Helou! Niin meni kaksi viikkoa messuista että hujahti! Piti heti seuraavalla viikolla julkaista paloja Jonna Kivilahden inspiroivista "näytöksistä" kattauksiin ja kuvauksiin liittyen, mutta niin paljon tuli taas kaikkea muuta eteen! Näinhän minulle tuppaa käymään, että juttuaiheita olisi enemmän, kuin ehtii kirjoittaa. Sen vuoksi onkin kiva olla blogin FB ja Instagram-tilit, jotta niihin voi julkaista silloinkin, kun ei jaksa konetta avata. 

Jonna Kivilahti lienee monille tuttu sisustustoimittajana, stylistina ja ehkä myös Mrs. Jones -blogin kirjoittajana, sekä saman nimisen kaupan kauppiaana. Melkoinen nainen, täytyy sanoa! Ei mennyt aikaakaan, kun hän oli loihtinut pöydälle ihan sisustuslehtimäisen layoutin. Kaikkea sopivan rennosti sikin sokin - hallittu kaaos, jonka epätäydellisyys luo mielenkiinnon asetelmiin ja kuviin. 

kattausinspiraatio, rento kattaus, huoleton kattaus

kattausinspiraatio, rento kattaus, huoleton kattaus, kattausvinkit, kattausideaPaikalla olijat saivat myös kivoja vinkkejä kattauksiin. Tällä hetkellä on tosi jees yhdistää myös kattauksessa eripariastioita, liinoja, kippoja ja kuppeja. Mitä epätäydellisempi, sen parempi. Vanhoja aterimia ja astioita löytyy melko hyvin kirppuritoreilta, ja omasta mielestäni erityisen hyvin kierrätyskeskuksista. SPR:n Kontti Turussa on myös aika hyvä aarreaitta. Kunnon keramiikka kaikkine rosoinen on myös kovassa nousussa, kuten muutkin aitoutta henkivät materiaalit ja esineet.

Kattauksissa voi rohkeasti käyttää vaikkapa tapettirullan tai vahvempien paketointipapereiden suikaleita, ja naruilla tehdä jos jonkinlaisia kikkailuita. Narulla saa sopivaa huolettomuutta vaikkapa kietoessaan sen servetin ympäri, tai kuten kuvasta näkyy - tehdä koko lautaspinosta hauska paketti. Parasta on, kun jo pöytään astuessa nousee hymy huulille. :) Seuraavaksi toivon löytäväni vanhoja nuotteja, nekin olivat tosi kivan näköisiä lautasen alla.

Näiden inspiraatiokuvien myötä toivotan rentouttavaa viikonloppua kaikille teille ihanille, jotka käytte täällä kääntymässä! :) 

FB | IG

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kauniita kattauksia <3 Jotenkin itseltä puuttuu tuollainen taito kokonaan. Ja etenkin tuollainen hallittu kaaos tuntuu vaikealta tyylilajilta. Mutta ei kun opettelemaan.

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että sekin tulee juuri opettelun myötä.. Tai siis nimenomaan pitää opetella ajattelemaan eri tavalla, että täydellisen suora ei välttämättä olekaan se parhaan näköinen silmälle! :) Tai no, riippuu asiasta, itsekin olen välillä fanaattinen jämptien linjojen suhteen..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Kiva kun jätit kommentin, kävin katsomassa kuka siellä on! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. ?! no kiitos Sanna! *punastun* Minä aina pällistelen sinun kuviesi kauneutta - ihanan seesteinen tunnelma niissä aina! Joten hei huomaathan omat taitosi myös? Kiitos kovasti, kyllä oli ihana kuulla joka tapauksessa!

   Poista
 4. Niin samaa mieltä Sannan kanssa. Joka kerta saat suun auki ihastuksesta kuvillasi <3 Jonnan kattauksetkin ovat kyllä kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voi ihana! Kiitos kauheasti, vaikka täytyy kyllä sanoa samaa kuin Sannalle, että mä usein ihastelen sun kuvissasi hyviä kuvakulmia ja sommittelua, siis rajausta ja sellaisia asioita.. Kuvasi ovat tosi miellyttäviä silmälle! Suurkiitos - tuntuu hyvältä saada palautetta ja varmuutta omaan tekemiseen, sekä sen seurauksena ottaa seuraavia kehitysaskeleita!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig