sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Messupoimintoja

Yhteistyössä Turun Messu- ja kongressikeskus

Messuhulina oli lauantaina melkoinen... Väkeä riitti koko ajan, ja näytteilleasettajilla oli vauhti päällä. Mekin ehdimme kiertää messut pariin kertaan sen jälkeen, kun olimme kuunnelleet Jonna Kivilahden inspiroivat miniluennot kuvanrakentamisesta ja kattausideoista. 


viherseinämä lavoista, kukkakauppa Bronco, rakenna ja sisusta messut
Kukkakauppa Broncon osastolla oli kaikkea herkullisen vihreää. Tänä vuonna messuilla näkyi hieman enemmän sisustusjuttuja, erityisesti D-hallissa (jossa myös Åblogien stailaushaasteen oleskelunurkkaukset ovat esillä), mutta mitä messukävijöiden kanssa tuli juteltua, niin rakentamisen rinnalle toivotaan yhä enemmän sisustusta. 

Visuaalisesti vaativa bongasi luonnollisesti kaiken valokuvauksellisen, joten tässä pieniä makupaloja messujen esteettisistä elämyksistä. Sisustuksen perään haikailevia kehotan tosiaan suuntaamaan sinne perimmäiseen D-halliin, joka monilla messuilla ei tietääkseni ole edes auki. Viimeinen kuva on sisustustoimittaja, stylisti Jonna Kivilahden (Mrs Jones -blogi) luennolta, miten syntyy kaunis esillepano ja visuaalisesti toimiva sisustuskuva. Ennen sitä hän loihti muutamalla elementillä erilaisia, kekseliäitä, mutta rentoja kattauksia. Näistä teen koosteen blogiin todennäköisesti heti ensi viikolla. Tämän tyyppisiä inspiroivia, käytännöllisiä 'luentoja' toivon messuille enemmänkin - nyt messukävijät eivät ehkä vielä riittävästi tienneet tällaisesta ohjelmasta, mutta toivotaan, että sisustuksen suuntaan kulkeva vire kasvaa Rakenna & Sisustamessuilla tulevina vuosina, ja ihmiset osaavat tulla hakemaan pienempäänkin sisustukseen liittyvää inspiraatiota näiltä suurilta messuilta. 

Ja hei - oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!! Ihanaa kun on lunta, niin on mukava lähteä ulkoilemaan ja sen jälkeen leipoa jotain pientä lasten kanssa. Ihan vaan tekemisen ilosta...

Messut ovat auki tänään klo 10-17 ja hei arvatkaa mitä bongasin messujen FB-sivulta - ystävänpäivän kunniaksi messuille 2 yhden hinnalla

FB | IG

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Hyvää ystävänpäivää <3

  Ihanan näköiset messut. Harmi, kun ovat matkan päässä, eikä muutenkaan nyt aikatauluihin olisi sopinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli niin paljon kaikkea, että melkein olisi pitänyt kaksi kertaa kiertää.. Ensi vuonna sitten - tai ehkä teidän lähellä järjestetään jotain vastaavaa muutenkin?! Kiitos samoin sinullekin Tuija, vaikkakin vähän myöhässä!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mukavaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karin- ja samoin sinulle! Mukavaa, jos pääsit vähän messutunnelmiin! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, olisipa ollut kiva päästä näille messuille, mutta ovat valitettavasti matkan takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama minullakin aina, kun tapahtuu Tampereella tai Helsingissä.. Mutta on se mukava, että täälläkin on kaikenlaista mukavaa ja toisaalta saa myös asustella aika maalla..

   Poista
 4. Näyttää, että messut ovat tänä vuonna olleet oikein erityisen hyvät! Kiitos kivoista kuvista. Noita Jonnan oppeja olisi ollut kiva päästä kuulemaan. Häneltä olisi varmasti ollut paljon opittavaa. Hyvää ystävänpäivän myöhäisiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa mietinkin, että kummallisen vähän oli porukkaa kuuntelemassa - ehkä ihmiset eivät olleet niin tietoisia tapahtumasta? Ainakin Åblogeja lukevia ihmisiä hänen juttunsa olisi varmasti monia kiinnostanut.. No ehkä ensi vuonna sankemmin joukoin kun muutenkin tuntuu, että se sisustuspuoli olisi saanut aika paljon kannatusta tänä vuonna!

   Poista
 5. No niin, olisi siis vain pitänyt tulla sinne messuilemaan, niin kivalta siellä näyttää...ainakin sinun kuvaamana :) Sä oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi Sanna! :) Kiitos kauheasti, mutta kyllä mun täytyy sanoa, että valtavan upeita kuvia otat sinäkin - todella! Niissä on aina joku kiva juttu, mistä silmä tykkää.. En osaa selittää.. Ehkä joskus osaan muotoilla sen sanoiksi!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig