perjantai 5. helmikuuta 2016

Erilainen perjantaikukka

Yllätyin kauppareissulla pari viikkoa sitten, kun bongasin kukkapisteellä jotain erilaista. Neilikoita ja ruusuja on aina tarjolla, tähän vuoden aikaan myös tulppaaneita. Mutta halusin jotain muuta... Kukkakauppaan ehdin viitsin harvoin poiketa, joten niitä mielenkiintoisempia oksia tulee harvemmin löydettyä.

puuvillan oksa, erilainen leikko, kukkia kotiin, perjantaikukat


puuvillan oksa, kukinto, erilainen leikko, kukkia kotiin, perjantaikukat, kukat sisustuksessa
Mutta nyt - en voinut kävellä vain ohitse! Kerrankin jotain erilaista.. Puuvillan oksa, aika jännä! En olisi edes tiennyt, miltä puuvilla näyttää... Plussaa siitä, että ei tarvitse vettä eikä huolenpitoa. Se vaan on ja ihastuttaa. Ja kestää...

Rentoa perjantai-iltaa ja mukavaa viikonloppua joka iikalle!

FB | IG

Katri
SHARE:

9 kommenttia

 1. Onaps kaunis tuo puuvilla, hieno löytö! Ja tuo ilopilleri kuvassa saa aina katsojankin niin hyvälle tuulelle! Kuvista näyttää, että teillä lapset on aina hyvällä tuulella, eivätkä kiukuttele ollenkaan :D. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hahhaa ei se kyllä ihan niin mene! Aika usein mainitsekin sivulauseissa (joko täällä tai FB:ssa) että ei se elämä ihan niin kaunista ja ihanaa aina ole täälläkään. Viime perjantaina eskarilainen uhkasi lähteä kotoa karkuun yön selkään - sitä puuskaa ei meinattu saada taltutettua mitenkään. Ja juuri äsken kesken vohvelisession isompi tarjosi kädestä vohvelia pienemmälle, joka ahnaasti haukaten puri vahingossa isompaa käteen! Voi elämä mikä huuto!! Ensin isompi huuta kun sattui ja että pikkusisko on ihan kamala > sitten pieni huutaa kun pelästyy > sitten minä yritän lohduttaa häntä ja puhua järkeä isommalle, joka huutaa entistä enemmän päälle > sitten minä hermostun isommalle että "kuuntelisit nyt ettei toinen tahallaan purrut" > ja tätä kestää jonkin aikaa... :D Että juu, ääntä ja kiukkua täälläkin kuuluu, vaikka uskon kyllä, että ehkeivät he sentään ihan kamalasti riitele.. Iso ikäero ja vain kaksi lasta - siinä on vissi ero moneen muuhun lapsikatraaseen! Hyvää viikonloppua teillekin!!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oi puuvilla! Kun olin lapsi, niin äiti osti aina näitä (ja mä rakastin nyhtää sitä palleroista sieltä irti) usein, ties sitten minkätakia... Kiva ja vähän erilainen kasvi ja toki suuri plussa tosta helppohoitoisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi olla, että mä en ole koskaan nähnyt tällaista! Tuntuu, että monelle nousee nostalgisia muistoja.. No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kovasti tekisi mieli kaivaa tuollainen pallero nyhdettäväksi, mutta sitten ei ole enää sitä silmäniloa! :D

   Poista
 4. Voi tuli muistoja mieleen. Meillä ala-asteella kässän ope kierrätti luokassa puuvillan oksaa ja sitä sitten joukolla ihmeteltiin. Meistä tytöistä puuvillat olivat kuin valmiita puuterivippoja :-)
  Puuvillan siemenkota on kyllä tosi suloinen.
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, varmaan lapset olivat niin ihmeissään! Tämä on minulle ihan uusi juttu - pitää ihan hillitä itseni, etten nyt mene hypistelemään ja kaivelemaan tuota siemenkotaa..

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No niin oli kyllä! Ihan yllättävä, ja tuo iloa pitkään!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig