lauantai 7. joulukuuta 2013

Satumainen joulumaa - 7. luukku

Ensilumen kunniaksi olemme tänään puuhailleet joulumaata E:n huoneeseen. Alimmaisena on pala vanhaa valkoista verhoa ja sen jälkeen jämäkämpää kuitupaperia (?), jonka päälle virittelin patterilla toimivan valosarjan ja lopuksi jotain pumpulin tapaista (ostin viime vuonna halloweenia varten hämähäkinseitiksi).

joulumaa lastenhuoneeseen, talvimaisema

joulumaa lastenhuoneeseen, talvimaisema

E koki, että peura ja linnut kaipaavat ehdottomasti lisää seuraa ja halusi jatkaa asetelmaa omilla koristeillaan. Lopputulos on huomattavasti eläväisempi kuin äidin tylsä ja hillitty talvimaisema. :) Eläimiä teimme viime viikolla Fimo-massasta piparkakkumuoteilla samalla kun tähtiä. Laitoin niihin pienet jalkatuet, mutta eivät pysyneet kovin hyvin pystyssä itsekseen.

jouluinen talvimaisema, asetelma lastenhuoneeseen


Luulen, että jonain päivänä tämä on täynnä kaiken maailman pikkueläimiä, ja niin saa ollakin - eihän me sitä aikuisille kyhätty. Siinä on hyvä paikka uppoutua pikkueläinten kanssa mielikuvitusleikkiin, jouluiseen satumaahan. Mutta kuka tietää, mistä ihmeestä tuo lumisade ilmeistyi alimmaiseen kuvaan? Kun siirsin kuvan Picasasta, se oli ihan normaali, mutta kun latasin sen tänne, näkyi siinä lumisadetta... En todellakaan tiedä painoinko jotain, mutta olkoon siinä - sehän näyttää ihan kivalta! 

Nyt herättelemään E:ä päiväunilta ja lumileikkeihin ulos! Mutta hei, mahtuuko minulle toppatakkikaan päälle? Mukavaa lauantai-iltaa! <3

Katri
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig