tiistai 17. joulukuuta 2013

Pikkuviemisiä 2 - 17. luukku

Aina ei mene niin kuin Strömsössä, eihän? Ainakaan silloin, kun pitäisi jotain tehdä muuhun kuin omaan tarpeeseen. Teimme/ yritimme tehdä eilen valkosuklaisia joulukarkkeja, mutta ne eivät jähmettyneetkään kunnolla. Tosin eipä näytä haittaavaan miestä ja E:ä, että suklaat täytyy kaapia lusikalla muoteista. Siispä täytyi keksiä jotain muuta ja äkkiä - minä kun heräsin tähän päiväkodin aikuisten muistamiseen vasta eilen ja huomenna on viimeinen hoitopäivä tältä vuodelta.

pikkujouluvieminen, rocky roadsit lasipurkissa

Nopein ja helpoin, ehkä myös maistuvin vaihtoehto oli kaikkien tuntemat Rocky Roadsit, Kinuskikissan ohjeella. Pientä hasardia pelkäsin näidenkin kanssa, kun suklaa meinasi hyytyä kattilaan liian aikaisin. Lopputulos on juuri niin herkullinen, kuin voi kuvitella! Minua tosin lähinnä oksetti pelkkä suklaan haju, mutta muille kelpasi. Kiitokseksi kuluneesta vuodesta E saa siis viedä pikkupurnukkalliset herkkusuklaata oman ryhmänsä aikuisille.

pikkujouluvieminen, rocky roadsit lasipurkissa

Seuraavaksi levitän paketointitarvikkeet pöydälle, laitan joulumusiikkia (varmaankin Bubléa), lämmitän glögin, nautiskelen joulutortun ja kääräisen kummilasten lahjat paketteihin. Joulukortitkin saan ajoissa postiin - huomennahan on viimeinen postituspäivä! :) Makoisia hetkiä valmistelujen keskelle!

Katri
SHARE:

2 kommenttia

  1. Miten hienot muistamiset! Kaikenlaiset lasipurnukat, täytettynä millä milloinkin on mielestäni ihan parhaita pikkulahjoja. Ei voi mennä pieleen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan itsekin ihmettelin, että niistähän tuli kivat. Ja tosi vähällä vaivalla (jos pilalle mennyttä erää ei lasketa...)!

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig