sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Adventtikynttilöistä joulu alkaa - 1. luukku

Voiko joulukuu ja äitiysloma enää paremmin alkaa? Saimme ystäviä yökylään ja aamun aloitimme pitkän kaavan herkutteluilla. Kävimme vähän haukkaamassa happea ja keräämässä palan metsää joulun koristeluihin. Muuten olemmekin tepsutelleet koko päivän yövaatteissa ja nukuimme koko perhe päiväunet! :)

adventtikynttilät

adventtikynttilät

Ihana metsän tuoksu tuli kotiin sammaleen mukana. Kyllä vihreä kuuluu jouluun. Takkapuista liikeni hieman tuohta ja se taipui mukavasti kynttilöiden ympärille. Mies oli hieman huolissaan asetelman paloturvallisuudesta, mutta heeei - esteettisys ennen kaikkea! :) Sitä paitsi perustelin, että eihän näitä adventtikynttilöitä polteta kuin sunnuntaisin ja tietty valvotusti.

adventtikynttilät

adventtikynttilät

Hyvää ensimmäistä adventtia, toivottavasti se on ollut leppoisa myös teillä! Tästä se joulukuu alkaa! <3
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihanat askartelut :) Ja ihanaa alkavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Näpräily rentouttaa.. Ja loma alkoi juuri sopivaan saumaan. Selvästikin joku on miettinyt ajankohdan sopivaksi - tässä vaiheessa kolotukset jä säryt alkavat jo haitata olemista, vaikka vielä pari viikkoa sitten ajattelin että mitäs tässä pitäisi jo kohta jäädä töistä pois..

   Poista
 2. Tosi kiva adventtikynttelikkö! Meillä jäi tänä vuonna tekemättä, mutta ehkä se ei haittaa kun kynttilöitä tuntuu muutenkin olevan ihan tarpeeksi joka pöydällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Minäkin huomasin tänään, että kynttilöitä on joka paikassa, enkä enää saa asetelmia laitettua järkevästi! Ehkä voisi rajoittaa...

   Poista
 3. Noi tähdet sopii niin hyvin noihin!! Hyvä sijoitus ;) Kiitos vielä raksut <3 S&J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja ajattele, joka vuosi voi käyttää uudelleen! Niin järkevää... Kiitos kun olitte! <3

   Poista
 4. Liityn kuoroon: kiva kynttelikkö! Meillä ei tänäkään ole adventtikynttilöitä, kun jotenkin en muka löydä niille sijoituspaikkaa. Mitä ilmeisimmin meillä on aivan liian vähän tyhjiä tasoja, joille asetella mitään koristeita. Ehkä noita joulujuttuja (myös kestojoulukalenteri kuten teillä, sitäkin olen suunnitellut jo vuosia...) tulee sitten lapsen myötä enemmän ihan luonnostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vähän samaa taso-ongelmaa ja tilan puutetta. Huomasin nimittäin juuri, että tällä hetkellä parit koristeet ja asetelmat seilaavat vailla määränpäätä, koska tasoille ei oikein voi laittaa kuin yhdet kerrallaan! :D Ennen en ollut mitenkään kovasti jouluihminen, mutta lapsen myötä on tosiaan tullut enemmän laitettua ja nautiskeltua joulun ajasta myös itse.

   Poista
 5. Onpa aivan ihana adventtikynttiläasetelma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hepsu! Minulla oli niin monia ideoita adventtikynttilöille, että ajattelin tehdä joka sunnuntaiksi vähän erilaisen! Saas nähdä jaksaako inspiraatio purkautua käytäntöön myös. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig