perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkujoulua

Yhden aikakauden loppu ja toisen alku. Suuremmassa mittakaavassa kun ajattelee, niin viimeinen työpäiväni vähään aikaan ja äitiysloman alku. Mutta pienempi, joskaan ei vähemmän tärkeä murroskohta on marraskuun vaihtuminen joulukuuhun tänä viikonloppuna! :) Laitoimme vähän lisää joulua kotiin: Ripustimme joulukalenterin, laitoimme jouluvaloja, paistoimme joulutortut ja natustimme niitä joululaulujen tahdissa.

Christmas calendar

Tuon joulukalenterin tein E:lle kolme vuotta sitten, ja nyt se on silmääni aivan liian punainen ja romanttinen... Minun teki kovasti mieli tehdä uusi, neutraalimpi kalenteri. En kuitenkaan raaskinut, kun E muisteli tätä viime vuodesta ennen kuin olin edes kaivanut esille. On mukavaa, että jouluun muodostuu perinteitä. Uudeksi jouluperinteeksi ajattelin pikkujoulupakettia ja kirjettä tontulta. Jossain vaiheessa joulukuuta kirjoitamme kirjeen joulupukille, joten voisimme tavallaan vastata tontun kirjeeseen.

wrapping

lahjapaketti

wrapping

Minun on vaikeaa tottua aikuisten lahjattomaan jouluun, koska pidän niin kovasti paketoinnista ja pakettien katselusta jo kauan ennen joulun tuloa... Jotain yhteistä perheelle tulee toki hankittua, joten ehkä sitten paketoin niitä tavallista hartaammin! :) Niin ja koska myös aikuinen tarvitsee joulukalenterin, ajattelin tehdä jotain joulukalenterin tynkää tänne blogiinkin. Täytyyhän sitä jotain tekemistä lomalla olla!

Tämä tonttu alkaa nyt kirjoittaa kirjettä Andrea Bocellin joikatessa taustalla. Huomenna saamme ystäviä kylään - paras alku äitiyslomalle, ja joulunajalle! Tunnelmallista pikkujouluviikonloppua teille!

Katri

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig