tiistai 19. marraskuuta 2013

Lämmintä, pehmeää ja mukavaa päälle

Mitä pidemmälle raskaus etenee, sitä mukavammin tekee mieli pukeutua. Mieluiten vetäisin päälleni töihin löysähkön/ laskeutuvan paidan ja neuletakin. Joudun pyörtämään puheeni raskaushousuista, kun kehuin aiemmin Mamalisciousin äitiyshousuja niiden matalamman resorin vuoksi. Loppuraskaudesta huomaan, että matalalle jäävä resori vain ryppyyntyy vatsan alle ikävästi. Toisaalta pääasia, että housut pysyvät ylhäällä ja ne eivät purista. :) Yleisesti en pidä normaalista resorista, koska se tuntuu ällöttävän paksulta peittäessään koko vatsan, mutta näin ison vatsan kanssa se tuntuu kuitenkin paremmalta vaihtoehdolta.


Tarkennus ei näköjään oikein onnistunut ja kuvasta tuli aika sumea, mutta olennainen, eli pinkeä vatsa erottuu! Hoksasin muuten, että en ole ostanut yhtäkään raskauspaitaa tai muuta yläosaa! Tuo musta ohut Vero Modan paita on yksi lemppareistani. Siinä on edessä laskokset ja sivuilla rypytykset, laskeutuu kauniisti. Ja nyt ison vatsan kanssa olen sitonut mustan kangasnauhan ylävatsalle, jotta en näyttäisi ihan tasapaksulta muumilta. Benettonin villaneuletakki on pysynyt uskomattoman hyvänä puolitoista vuotta, vaikka ostaessani epäröin villan käytännöllisyyttä.

Ai niin, päätin myös lakata piileskelemästä salanimen takana. En koskaan oikein tottunut tuohon Kaati -lempinimeen. Ajattelin myös, että ne, jotka minut tunnistavat, varmasti tietävät jo oikean nimeni. Varmaan jossain vaiheessa tulen kaapista ulos vallan, mutta tällainen asteittainen esiintulo ehkä sopii arkajalalle paremmin. :)

Mukavaa uutta viikkoa! Meillä se on alkanut aika leppoisasti ja minusta tuntuu, että jos iltaisin nököttäisin vähänkin kauemmin nojatuolissa, kotiloituisin tähän paikkaan.

-Katri
SHARE:

3 kommenttia

 1. Hauska tavata siis :) kiva, että rohkaistuit! Itse taidan olla vielä arkailuvaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tervehdys! Sinä olet sentään rohkeammin omilla kauniilla kasvoillasi! :)

   Poista
  2. Äläs nyt, tuosta näkee sinun kasvot! ;)
   Ja kiitos kaunis!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig