torstai 14. marraskuuta 2013

Lastenjuhlat sunnuntaina - kaikki hanskassa toistaiseksi

Sunnuntain juhlia varten on valmistelut hyvällä mallilla. Olen kerrankin ajoissa ja olen askarrellut pitkin viikkoa. Aiemmista vuosista olen oppinut sen, että vaikka ideoita on pää täysi, niin mitään ei tapahdu ennen kuin alkaa tehdä. Yllätys yllätys! 



Pompom-ohjeen bongasin jo kauan sitten Esmeralda's -blogista ja laitoin muistiin. Ihanaa että joku on viitsinyt tehdä seikkaperäiset ohjeet! :) Niiden avulla se oli yllättävän helppoa. Lasiputeleita olen keräillyt pitkin vuotta ja popcorn-kupit askartelin No Home Without You -blogista löytämäni kaavan avulla. Liitutaulutarra oli tosi kätevää, ja valkoisella tussilla oli helppo raapustaa etiketit. Popcorn ei ilmeisesti oikein taivu lapsen suuhun, joten ne ovat E:n mukaan pokronnei. (Valitettavasti E on omaksunut vahvan Turun murteen päiväkodista...)


Ja Kartell on taas vinossa... En ymmärrä miten se aina painottuu toispuoleisesti, vaikka siihen ei juuri kajota. Mutta se kyllä toistaa ihanasti valonsäteitä. Jaksan vieläkin ihastella sitä!

Tarjottavat ovat vielä vähän auki, mutta yritän nyt pakottaa itseni tekemään päätöksiä, jotta ei tule viime hetken tuttua paniikkia. Pre-perjantaita toivottelen, kyllä on taas viikko mennyt nopeasti! 
SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi miten ihania juttusia! Tosi hyvän näköset noi pompomit! Kiitos kun vinkkasit ton ohjeen, tule eitsellekin tarpeeseen kun pitää ristiäisiä alkaa helmikuussa järkkäämään :). Liikkis toi pokronnei :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mehän järkätään sitten samoihin aikoihin ristiäisiä/nimiäisiä! Mä en tiedä, mitä tekisin ilman blogeista löytyviä ohjeita ja inspiraatiota, kun minua ei ole luovuudella siunattu! :)

   Poista
 2. Aivan ihanat värit ja juhla askartelut!!! Ja niin kauniit pompomit :) Mulla on aina jotenkin kaikki sakarat eri sojossa :D ja oi ihanuus tuo pokronnit! :D Hauskoja juhlia teille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Luulen, että pompomin sakarat menevät "epätasaisiksi", jos viuhkaa ei saa taitettua ihan keskeltä.. En tiedä, voi olla ihan ensikertalaisen tuuria että nuo onnistuivat suhteellisen helposti!

   Poista
 3. Ihana, kun jaksat panostaa e:n juhliin! Voin vaan kuvitella, että kaikki on sitten sunnuntaina just eikä melkeen :) hauskoja juhlia!

  VastaaPoista
 4. Huiput askartelut! :) Muksut on varmasti ihan täpinöissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa sinulle popparikupin ohjeesta! :) Viime vuonna tein sellaisia kartion mallisia yksinkertaisia, mutta nämä ovat paljon käytännöllisempiä, kun pysyvät pystyssä. Lapset tykkäsivät niistä kovin, ja lattia säästyi sotkuilta!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig