maanantai 4. marraskuuta 2013

Pienokaisen ekat

Olen ihmetellyt, miten hyvään jemmaan olen säilönyt esikoisen pienimmät vaatteet, kun ne eivät tule vastaan missään komerossa. (Ja välissä on muutettukin.) Tulin siihen tulokseen, että tilanpuutteen vuoksi taisin myydä kirppiksellä suuren osan, ja parempia olen jakanut lainaan sinne tänne. Saimme onneksi oikein kattavan paketin pieniä vaatteita serkultani, joten en aio kovinkaan montaa pikkunuttua hankkia upouutena. Mitä nyt muutaman söpöilyvaatteen ehkä..! :)


Vauvanvaatekuume nostaa kuitenkin välittömästi päätään, jos sattuu eksymään lastenvaateosastolle. Jokin hullu hypistelyvimma siellä iskee, erityisesti KappAhl:in newbie-malliston keskellä pyöriessä. Ota 3 maksa 2 -tilaisuus täytyi toki käyttää hyödyksi, joten valikoin (no juu, siinä meni puoli tuntia) pienelle pipon, farkut, ja housut. Puolustaudun, että homma olisi varmaan ollut helpompi, mikäli mieleisistä unisex-vaatteista olisi ollut kokoja jäljellä... Myyjä kertoi malliston olevan niin valtavan suosittu, että koot ehtivät aina loppua ennen uuden erän saapumista.

Emme tiedä varmaksi, odotammeko perheeseen pikkuveljeä vai pikkusiskoa, koska ultrissa kanta on vaihtunut molempiin suuntiin. Raskaus on ollut hyvin samanlainen kuin viimeksi, ja myös maha on mielestäni lähes identtinen. Muut ihmiset tosin ovat kovin varmoja: ilmiselvä poikavatsa, koska maha on kuin jalkapallo suoraan edessä - takaapäin raskautta ei kuulemma huomaa. Sama laulu oli viime kerralla, tosin silloin tiesimme odottavamme tyttöä. Eräs nainen veikkasi tyttöä ylähuuleni muodosta (!) päätellen. Ja kun olen maininnut närästyksestä, ovat ihmiset heti tytön kannalla.

Tässä vain pari vanhan kansan viisautta sukupuolen päättelyyn. Kiinnostaisi kuulla, mitkä ovat omituisimpia kuulemianne arvailuja syntymättömän lapsen sukupuolesta?
SHARE:

2 kommenttia

  1. Äläkä missään nimessä hanki vaatteita ennenku ootta penkonu mein varastot :D Siellä on paljon huonoa, paljon keskinkertaista ja vähän hyvääkin, mutta tuurilla löytyy jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Kokoja 74-86 meillä ei ainakaan löydy juurikaan. Tai ehkä ne tulee vastaan jostain kun aloitan kaappien siivouksen äitiyslomalla! :D

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig