Saaristolaisleipä ei paljoa rinnalleen kaipaa, mutta vastustamatonta siitä tulee erilaisilla täytteillä. Pienet saaristolaisleipäset ovat tosi nopea ja helppo tarjottava illanistujaisiin tai muuten vaan pikku naposteltaviksi. Tällä kertaa laitoin savulohta, koska ostin sitä salaattiakin varten.
Savulohimousse mututuntumalla:
turkkilaista jogurttia
savulohta
tuoretta tilliä
limen raastettu kuori ja puristettua mehua
hieman suolaa ja pippuria
ripaus sokeria
Tarkkoja määriä on vaikea ja ehkä turhakin antaa, koska näillä raaka-aineilla on vaikea epäonnistua. Ajattelin tehdä itsenäisyyspäivää tai uuden vuoden aattoa varten jotain samantyylisiä pikkupaloja.
Tunnelmallista perjantaita! :)
Katri
Oih ihana saaristolaisleipä ja voin vaan kuvitella kuinka täydellinen se on tuolla lohitäytteellä!! NAM!! :) Nuo olisi loistavia tarjottaviksi, täytyy laittaa korvan taakse! :) Ihanaa viikonloppua!! :)
VastaaPoistaJoo, äärimmäisen helppoa ja herkullista! Graavisiika ja katkaravutkin olisivat niin ihania täytteitä, joita täytyy testata sitten salamatkustajan tultua ulos.. :) Leppoisaa viikonloppua sinullekin!
PoistaKiitokset hyvistä vinkeistä. Löytyi hyvää, kivaa ja helppoa :)
VastaaPoistavoi kun kiva kuulla, kiitos!! :)
Poista