sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Syntymäpäivä, onnenpäivä, herkkupäivä ja mitä kaikkea...

Kyllä oli ihanat 4 v. -juhlat, rakastan vieraita ja juhlatunnelmaa! Ja näyttää siltä ettei ole omena kauas puusta pudonnut, nimittäin E oli aivan tohkeissaan koko päivän. :) Aarteenetsintä oli jälleen jymymenestys, vaikka alkuun lapset olivat vähän hämillään minusta merirosvonaamarin takana. Pari kuvaa ehdin juuri ja juuri napata ennen tohinan alkamista, mutta pöydästä puuttuivat suklaakakku, pizzapalat, sekä kasvis- ja lohipiirakka. Äitini oli leiponut vielä aivan ihanan lakkabritan ja toi sen mukanaan sukulaisten synttärikahveille.







Suosikeiksi osoittautuivat marenkisuklaasuukot ja pikkumuffinssitkin tekivät hyvin kauppansa. Porkkanamuffinssien mehevän ohjeen löysin Suvi Sur le Vif -blogista, joka on muuten todella ihastuttava blogi kauniine kuvineen. Suklaasuukot sopivat pieniin tahmatassuihin oikein hyvin ja syömisen jälkeen suklaata olikin sitten vähän joka paikassa, joten ehkä mietin niiden tarjoamista ensi vuonna pari kertaa...

Väsynyt, mutta niin onnellinen sankari kuukahti yöunille alta aikayksikön, vaikka ei olisi millään malttanut mennä sänkyyn lahjojen tutkimiselta. Hän sai ensimmäisen barbinsa, ja oli siitä niin tohkeissaan... Huomenna kemut jatkuvat vielä keksitarjoilulla päiväkodin kavereille ja sen jälkeen juhlahuuma vähän laantuu ennen joulua. Ai että - se on muuten kaksi viikkoa äitiysloman alkuun ja sitten alkaakin hieman erilainen arki. Ihanaa aloittaa se jouluvalmisteluilla! :)

Vaikka oli aika tohinapäivä, on kovin rentoutunut olo - ystävien seura ja juhlat ovat parasta! <3
SHARE:

4 kommenttia

  1. Ihanat juhlat ja koristukset!! :) Ja nuo suklaasuukot kuulostaa ihan huikeille!!!! Keksi pohjalla, marenki sen päällä ja sitten suklaa sulatettuna? :) Mun on niin pakko kokeilla tuota joskus!! :) Aivan ihania tarjottavia kyllä, herkkupäivä! :) Ja läheiset on kyllä aina parasta juhlissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, juurikin niin yksinkertaista! Marie-keksi, valkuaisvaahto ja dippaus sulatettuun suklaaseen. Haastavin osuus on dipata marenki suklaaseen.. Niin ja aika monta vuotta meni, ennenkuin tajusin mikä kaikki marengin teossa voi mennä pieleen... No, kantapään kauttakin on parempi oppia kuin ei ollenkaan :)

      Poista
  2. Onnea sankarille! Aivan ihania tarjoiluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Herkkujen suunnittelu ja teko on niin ihanaa!! :)

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig