torstai 5. joulukuuta 2013

Tähtiä tähtiä - 5. luukku

Mikähän se on, mikä tähden muodossa viehättää? Jokin yhtäaikaa simppeli ja moniulotteinen... No, jotta ei mene turhan syvälliseksi, tyydyttäköön siihen tosiseikkaan, että silmää ne viehättävät. Viime vuonna näin useammassakin blogissa Fimo-massasta tehtyjä jouluaskarteluja. Ajattelin, että mattavalkoiset keraamisen näköiset tähdet sopisivat hyvin joulukuuseen ja muiden joulukoristeiden rinnalle ja viikonloppuna näinkin vastaavia Loviisan Aitassa, muistaakseni Bloomingvilleltä.

tähti, lasilintu, aaltovaasi, joulukoristeet

Fimo-massa on vähän turhan jäykkää lapsen muotoiltavaksi, joten E touhusi mieluummin muovailuvahoilla. Teimme eri kokoisia tähtiä ja koristelin niitä vähän E:n muovailuvahatyökaluilla. Massa piti muotonsa uunissa täydellisesti ja niistä tuli ihan kivan näköisiä! Noiden lasisten lintujen rinnalle ne ainakin sopivat kuin nenä päähän - ehkä ne vähän täydentävät toisiaan! Pikkutähtiä näkyi jo aiemmassa jutussa joulutähden rinnalla. Pienempiä tähtiä voi muuten laittaa toimittamaan myös pakettikortin virkaa!

keraamiset tähdet fimo-massasta

keraamiset tähdet fimo-massasta

Joulujutuista aivan toisaalle - meillä oli neuvolamaraton tänään. E:llä nelivuotisneuvola (kahden tunnin sessio) ja minulla rutiinikäynti. Kaikki hyvin meillä kaikilla kolmella! :) Olin vähän huolissani vauvan kasvusta, kun painoa on tullut vain kahdeksan kiloa, mutta terveydenhoitaja ei ollut huolissaan. Veikkasi reilua parikiloista.

Minä alan nyt tosissani miettiä huomisen menua ja kauppalistaa, jotta ei tarvitse hikoilla iltapäivän ryysiksissä varautumassa maailmanloppuun (kaupat kiinni yhden päivän ja ihmiset pelkäävät kuolevansa nälkään...).

Hyvää viikonloppua!

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kauniita. Hyvää itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Samoin sinulle - vielä ehdin tämän vuorokauden puolella toivottamaan! :)

   Poista
 2. Ihanat tähdet!! :) Täälläkin kyllä niin totaalinen tähtibuumi menossa, enkä ymmärrä mistä se on tullut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tähdet ovat jotenkin monikäyttöisempiä kuin sydämet? :) Mielenkiintoista nähdä, tuleeko jossain vaiheessa joulu, kun tähdet eivät kiinnostakaan yhtään!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig