sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Havuja ja hajamielisyyttä - 15. luukku

Kolmaskin adventti on kulunut kotinurkissa. Sen verran poistuimme takan lämmöstä, että haimme päiväkävelyllä havuja. Ja mies löysi E:lle oman pikku kuusen käydessään puunhakureissulla kotimetsissään. Vähän toispuoleinen, mutta haitanneeko tuo. Pikkukuusi on tarkoitus koristella vielä tänään - katsotaan jääkö havunvihreää pilkistämään lainkaan.

adventtikynttelikkö, tineK home tyynynpäällinnen

Adventtikynttelikköä piti vähän päivittää freshimmäksi, koska sammaleet olivat kuivuneet ruman näköisiksi. E oli kävelyllä noukkinut maahan pudonneita havuja ja pyysi saada jonkun kulhon, johon voisi tehdä pienen koristuksen, "että täälläkin olisi vähän jouluista". Hän kaivoi hienoimmat (ikivanhat ja susirumat) koristeet sängynaluslaatikoista ja sirottelee niitä nyt havuasetelmaansa. :) Se täytyy kyllä ikuistaa. Symppistä, miten lapset ottavat mallia aikuisten puuhista.

adventtikynttelikkö, tineK home tyynynpäällinen

adventtikynttelikkö, tineK home tyynynpäällinen

Pitkään himoitsemalleni TineK:n tyynynpäälliselle meinasi käydä köpelösti. Olin hypistellyt niitä jo kesällä duo-livingillä, mutta jäin miettimään, miten harmaa tyyny sopii harmaalle sohvalle. Nyt niitä oli enää yksi jäljellä ja se suorastaan huusi paikkaa sohvaltamme. 

Ehkä siinä raskausajan hajamielisyydessä on jotain perää, nimittäin tunnin päästä autolle kiiruhtaessani tajusin, että pieni paperikassi ei roikukaan enää kädessäni. Jouduin sitten soittelemaan muutamaan liikkeeseen ja juoksutin Stockmannin myyjääkin tarkistamaan naisten vessat... Olin varma, että se on lähtenyt sieltä jonkun onnellisen hyväkkään matkaan. Lopulta selvisi, että olin jättänyt sen Tigerin kassalle. Onneksi löytyi! :) Sopii harmaalle sohvalle kuin nenä päähän!

Sohva onkin ollut suosiossa tänään. Minulla on jalkapohjassa joku kramppi, ihan kuin jatkuva suonenveto, joka säteilee koko raajaan. Nyt alan kuitenkin tehdä salaattia iltaruoalle. Se voisi olla sellainen joulupöytäänkin sopiva, katsotaan kehtaako siitä vinkata täällä..!

Sunnuntaitunnelmiin! :)

Katri
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig