lauantai 26. lokakuuta 2013

Muistoja talteen

Olenkin ehkä aiemmin maininnut kokoavani E:lle valokuvakirjaa ensimmäisistä vuosista. Samanlainen toki olisi tarkoitus koota toisellekin lapselle, mutta katsotaan, kuinka antaumuksella siihen tulee paneuduttua... (Olen kuullut, että jostain syystä muiden kuin esikoisten vauvakirjat ovat huomattavasti tyhjempiä...) E:n vauva-aikana ihanaa omaa aikaa oli levittää sekalainen seurakunta tarvikkeita pöydälle ja askarrella illan hiljaisuudessa. Oi, jos siihen vielä sai viinilasillisen ja hyvää musiikkia taustalle soimaan...Ajatustauko... Kun mitään valmista suunnitelmaa ei ole päässä, palaset loksahtelevat paikalleen sattumanvaraisesti - toisin kuin E:n puuhat, joissa keskittyminen on käsinkosketeltavissa ja tuosta on selvästi tulossa mato. :)


Innostuipa hänkin askartelemaan hama-puuhiltaan. Säästän kaikki pienetkin ylijäämäpalat, koska E saa tehtyä niistä hienoja surrealistisia taideteoksia!Valmistakin tuli loppujen lopuksi! Olipa taas rentouttavaa, vaikka pikkuhäärääjän kanssa askartelu onkin vähän toista kuin rauhallisina päiväuniaikoina. 

Muuten, käykäähän Cupcakes and Cocktails-blogissa osallistumassa arvontaan (ja muutenkin tutustumassa inspiraatiokaivoon)! Luvassa kaikenlaista askartelutilpehööriä (ks. kuva)! Arvontaan pääset klikkaamalla kuvaa tai aiempaa linkkiä.


Kivaa viikonlopunjatkoa! Me lähdemme savusaunomaan!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig