torstai 17. lokakuuta 2013

Pikkuvapailla

Yhden päivän syysloma, mutta tarpeeseen tuli! Pikkuneiti saa sentään viettää ylimääräisiä vapaita enemmän, vaikka minun täytyy huomenna mennä töihin. Silti tuntuu jotenkin pitkältä viikonlopulta... Vapaapäivän kunniaksi kävimme kaakaopaikassa (Cafe Art:ssa) herkuttelemassa.


Silloin kun tein puolipäiväistä viikkoa, meillä oli joskus tapana käydä vapaapäivänä samaisessa paikassa kahvilla ja kaakaolla. Siellä kahvi on vastapaahdettua ja barista valmistaa juomat tilauksesta. Paikan kahvia ei voi verrata mihinkään... Ja mikäli neidin muikeita ilmeitä on uskominen, ei kaakaokaan ole koskaan pettänyt. Aina kun ajamme Aurasillan yli, E huikkaa, että mentäiskö kaakaopaikkaan? :) Katsoin Cafe Art:n nettisivuilta, että Vuoden Barista -palkinto on kuutena vuonna mennyt paikan baristoille!


Vapaapäivänä myös siivoiltiin ja valmisteltiin huomista herkkuruokaa. Ihanaa kun huomenna töiden jälkeen voi vain tulla siistiin kotiin, ja iltaruokakin on melkein valmiina! Ja mikä on ihanampaa kuin kömpiä puhtaisiin lakanoihin..? Löysin H&M Homen valikoimasta tuollaisen jättityynyn. Se on ollut tosi hyvä tuki nukkuessa, kun vatsan vuoksi on selkä alkanut särkeä... Ajattelin, että tuo voisi toimia imetystyynynäkin ehkä jotenkin? Ainakin on mukavan muhkea ja ihana myös iltalueskeluihin.
Tilanne ennen ja jälkeen petauksen, viivettä kuvilla noin 10 minuuttia... Nyt muistankin, miksi aina ei tule pedattua petiä. Varsinkaan päiväpeitteen kanssa! Turha vaiva...Vai mitä?

Olen ihan viikonlopputunnelmissa jo, joten otetaan vähän varaslähtöä - riemukasta viikonloppua kaikille! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig