tiistai 29. lokakuuta 2013

Varaslähtö jouluun

Ehdin käydä viikonloppuna Loviisan Aitassa kurkkaamassa, josko siellä olisi jo syksy vaihtunut joulunaikaan. Ja olihan siellä! Päärakennuksessa soi tunnelmallinen joulumusiikki (ei ne markettien rallatukset) ja jouluteemaa oli hillitysti laitettu esille. Mukavaa, että myymälässä oli vielä syksyäkin ilmassa, koska ainakaan minä en vielä uskalla hurahtaa jouluun...


Riviera Maisonille omistetussa piharakennuksessa sen sijaan oli niin mielettömän ihana, oikein amerikkalaistyylinen joulutunnelma, että meinasin pakahtua jo sisääntuloon! Musiikki sopi tunnelmaan täydellisesti, tarjolla oli Nicolas Vahén glögiä ja kaikki oli niiiin kaunista! <3 Oli ihanaa hörppiä syksyn ensimmäisen glögit ja ihastella kaikkea ympärillä olevaa. Siellä on kaikki ajateltu viimeisen päälle... Vielä ennen joulua täytyy ehdottomasti mennä käymään uudelleen. Toivottavasti saan viedä erään kauempana asuvan ystävänkin tuolla piipahtamaan.

Joko te innostutte joulusta? Kaupan lehtihyllyssä Kaikkien aikojen joulu -lehti jo tuijotti minua, mutta jätin suosiolla sen vielä hyllyyn. Marraskuun puolella sitten... :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Blogissani on haaste sinulle; http://onnenipisaroita.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ilahduttavaa! Kiitos ekasta haasteesta, rupeankin heti rustaamaan!

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig