perjantai 11. lokakuuta 2013

Grenade

Hei tunnethan tämän herkun?


Granaattiomenat ovat nyt ihan parhaimmillaan! Kilohinta on pudonnut alle puoleen normaalista, joten nyt sesonkiaikaan niillä kannattaa todella herkutella. Näihin tulee kertakaikkinen himo... Toimivat myös karkinkorvikkeena.

Koska granaattiomenan käsittely ei ole maailman miellyttävintä puuhaa vähän kärsimättömälle (ja vielä raskaana olevalle) ihmiselle, karsin koko ompun siemenet kerralla kulhoon ja laitan jääkaappiin. Siten niitä on helppo napsia sellaisenaan, tai laittaa salaatin tai jugurtin ja myslin päälle.


Granaattiomenan siemenet ovat oikea silmänilo salaateissa ym. kylmissä ruoissa, mutta ennen kaikkea ne ovat ihanan makeita nyt. Siemenet raksuvat suussa hauskasti. Mehukkaan pallukan sisällä on kovempi siemen, mutta mitäpä tuo haittaa... Jatkuvasti tekee kuitenkin mieli heittää uusi satsi suuhun! :) Käsittääkseni granaattiomena on myös varsinainen terveyspommi... Mm. C-vitamiinia, B5 ja B9 -vitamiineja sekä foolihappoa (erityinen vitamiinipommi siis raskaana oleville). Jos haluat perehtyä asiaan paremmin, niin lukaisepa granaattiomenasta vaikka täältä ja täältä. Muussa tapauksessa halkaise neljään osaan, koputtele tai koverra siemenet kulhoon, mene sohvalle ja ala napsia!


Teemaan sopii tietenkin Bruno Marsin Grenade, joka jaksaa laulattaa aina vaan. Jos olet yksin kotona (tai kehtaat muuten vaan), vedä kovaa ja tunteella! :) Ihanaa viikonloppua!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig