maanantai 28. lokakuuta 2013

Myrskyä paossa

Syksy ja syysmyrskyt... Kannattaa kuulemma kaivaa kynttilät ja taskulamput hollille, mikäs siinä! :) Ihanan tunnelmallista siihen asti, kun kaikki on hyvin... Toivotaan, että myrsky ei saa pahaa tuhoa aikaan.


Tilasin viime viikolla Zoco Homelta tuollaisen marokkolaistyylisen tarjottimen. Olin etsinyt kynttilävatia monesta paikasta, mutta mikään ei sykähdyttänyt riittävästi. Tai ne, jotka sytyttivät (kuten TineK:n versio), olivat liian tyyriitä. Kahden tunnin googlettelun jälkeen löysin kuin löysinkin riittävän persoonallisen ja kohtuuhintaisen tarjottimen Zoco Homen verkkokaupasta. Tuo verkkokauppa taitaa olla suhteellisen uusi. Valikoimassa on ihania vähän erilaisia sisustustuotteita. Nuo poufit ovat aika mielenkiintoisia: mieleen tulevat lapsuudenkodin nahkarahit päivitettynä tälle vuosikymmenelle ripauksella itämaisia vaikutteita.


Ja ajatelkaa mikä palvelu - tein tilauksen sunnuntai-iltana ja tilaus saapui postiin tiistaina (kaiken lisäksi ilman postikuluja). Haettuani paketin huomasin, että tarjotin oli saanut osumaa kuljetuksessa. Soitin Zoco Homelle, ja Johanna sanoi laittavansa heti uuden matkaan. Ja varastolla kuulemma laitettaisiin lisää pahvia ympärille. Uusi tarjotin tuli perjantaina ja palautin kolhiintuneen takaisin. Pakkauksesta paljastui virheetön ja juuri niin ihana tarjotin kuin kuvissa näyttikin! Ostamani tarjotin on ilmeisesti eri tavalla valmistettu kuin muut valikoiman tarjottimet, koska hinta oli murto-osan. Näyttää siltä, että nämä tarjottimet ovat nyt loppu, koska verkkokaupan valikoimassa on nyt vain aitoja käsintehtyjä vintage-tarjottimia.


Otimme myrskyiltaa vastaan paistamalla pienen taikinan vohveleita ruoan jälkeen. Voi elämä miten hyviä... Syömisen pystyy lopettamaan vasta sitten kun ei kertakaikkiaan enää ole enempää. Tein ruoaksi punajuurilasagnen tällä ohjeella, kannattaa testata! Sitä tulikin niin paljon, että pari päivää saa pitää ihan vapaata ruoanlaitosta.. Me like! :)

Viides viikko ennen äitiyslomaa pyörähti käyntiin. Sen kyllä huomaa jo olotiloissa... Aamuisin on vaikeampi päästä ylös ja närästys on jokapäiväinen vaiva (ihan ilman vohveleitakin). Kuitenkin, tämäkin viikko tulee menemään hujauksessa, joten tunnelmallista alkuviikkoa myrskystä ja närästyksistä huolimatta! :)
SHARE:

2 kommenttia

 1. Juurikin tänään myös fiilistelin blogissani tuikkuja ja tunnelmaa. Ja juurikin nyt täällä lettupannu kuumana. Mahtavaa!

  -Miessisustaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti humisee tuuli ulkona ja sade ropisuttaa kattoon! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig