tiistai 22. lokakuuta 2013

Synttärisuunnittelua

4-vuotis syntymäpäivää odotetaan kovasti. Päiväkotiryhmässä moni on jo iso, joten toki se isoksi kasvamisen maaginen rajapyykki on jo kovasti mielessä ja suunnitelmissa. Minä olen tietysti innoissani dekoreeraamassa ja suunnittelemassa herkkupuolta. Pinterestin pohjattomasta inspiraatiokaivosta olen löytänyt joitain ideoita ja koonnut omaa kansiota, ja Cupcakes and Cocktails-blogista bongannut paitsi hyviä ideoita, myös hienoja toteutuksia.

Kuva
Juomat laitan tänäkin vuonna tuollaisiin pieniin lasipulloihin, ne ovat niin symppiksiä. Viime vuonna pulloissa oli Pepin voimajuomaa (appelssiinimehua). Liitutaulutarra on vielä hakusessa, onko joku bongannut? Monessa paikassa myydään vain tosi isoja arkkeja. E rakastaa keksejä, joten joku keksibuffet voisi olla kiva?Nämä ihanat inspiskuvat Kex & Kakao -teemalla löysin Cupcakes and Cocktails -blogista (kuvien alkuperäinen osoite täällä). Whoopie-ohjeet vaikuttavat valitettavan työläiltä, joten ehkä kehittelen jotain vaivattomampaa... Muffinssit kuulemma maistuisivat, joten niitä varten tilasin teemaväreihin sopivia kippoja.


Värimaailma voisi olla tällaista siniliilaa teemaa. E tykkää kovasti liilasta, ja sininen ja valkoinen raikastavat sitä kivasti. Tilasin muuten Happy Monday -verkkokaupasta silkkipapereita, joista yritän tehdä tuollaisia pompomeja. Essi on laatinut blogiinsa tosi yksinkertaisen ohjeen niiden värkkäämiseksi, käy vilkaisemassa!Hoksasin muuten, että teemaväreihin sopien voisin viritellä nämä E:n huoneen pallovalot keittiöön/tarjoilupöytään, vai mitä?

Ajattelimme aikatauluttaa tohinat niin, että kolmen aikaan tulisivat lapsikaverit, ja viiden aikaan sukulaiset. Eikö pari tuntia ole riittävästi lapsisynttäreille? Viime vuonna ystäväni järjesti mahtavan aarteenetsinnän (Peppi-teeman mukaisesti Herra Tossavainen oli piiloutunut aarrearkkuun), sen voisi ottaa uusiksi. Ja aasinhännän kiinnityksen sijaan kiinnitettiin häntää Pikku-Ukolle. Mitäs tällä kertaa? Ehkä saan jonkun superidean jossain vaiheessa, mutta todennäköisempää on, että panikoin vielä synttäriaamuna ohjelman puutetta. Toisaalta, lapsilauma varmasti järjestää ohjelmaa ihan itsekseen... E ehdotti merirosvo-teemaa, miten toteutetaan?

Suunnittelu on ihanaa, mutta toteutus on sitten aina vähän toista. Yleensä viimetinka tulee liian äkkiä, enkä ehdikään/jaksakaan toteuttaa kaikkea mitä suunnittelin. Nämä ideat jäävät nyt muhimaan. Tämä blogin kirjoittaminen ja Pinterest-kansioiden kokoaminen on muuten siitäkin hyvä, että tuntuu kuin suunnitelmat olisivat jotenkin hanskassa, eikä vain epämääräisinä sinkoilevina ajatuksina päässä. 

Inspiroivaa viikkoa, kohtahan muuten on Halloween aikakin! :) Onko teillä ollut tapana juhlistaa Halloweenia jotenkin?
SHARE:

4 kommenttia

 1. Eikä, mulla on kuule juuri tuollainen pieni lasipullo liitutauluetiketti kyljessä ja raidallinen pilli sisällään odottamassa et ehtisin kuvata sen ja tehdä postauksen :D nyt kuule tarvitaan vain 2 lukijaa lisää ja näet, että mun arvonnasta voisi olla hyötyä ;)

  Voisin joku päivä vähän keräillä merirosvoideoita blogiini, on nimittäin yksi meidänkin seuraavaksi 4 vuotta täyttävän synttäriteemaehdokkaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tässä on nyt niin paljon yhteensattumia, että alkaa karmia! :) Innolla odotan arvontaa ja merirosvopostausta!

   Poista
 2. Kiitos hei kivasta kommentista blogiin :) viesti viety perille saakka ;) liitutaulutarraa tosiaan myydään useassa paikassa vain rullassa, mutta jos osut johonkin Tiimarin tyhjennysmyyntiin niin käyppä katsomassa josko sieltä löytyisi vielä ja edullisesti. Tiimarin valikoimissa sitä nimittäin on ollut ja se on ollut laadultaankin hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun välitit terveiset! :) Ja kiitos vinkistä - kävinkin heti katsomassa liitutaulutarraa. Löysin Tiimarista ja Sinooperista, jälkimmäisessä lähes puolet halvemmalla saman valmistajan samaa tarraa!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig