maanantai 21. lokakuuta 2013

Kun takki ei mahdu kiinni...

Alkaahan se talvikin sieltä tulla! Viime viikkoina (paitsi edellisenä, huih!) on ollut niin lämmin, että olen kulkenut vallan ponchossa töihin. Syystakit eivät mene kiinni, ja villakangastakkia ei oikein ole vielä viitsinyt käyttää. Tosin eivät mene nekään kiinni kokonaan, mutta ajattelin tehdä jotain pieniä napinsiirto-operaatioita, jotta ei tarvitse varsinaista raskaustakkia ostaa...


Olin ajatellut jotain ponchon tapaista päälle heitettävää, ja Karlan postaus tästä kätevästä vaatekappaleesta sai vauhtia rattaisiin. Kolusin vaikka mitä kauppoja, mutta kaikissa ponchoissa oli joku vika - liikaa hapsuja, väärä väri, omituinen leikkaus, lötkö materiaali, ei kaulusta... Kunnes näin tämän ja olin varma sen ihanuudesta ennen kuin edes sovitin! Muistelin kaupassa, että eikös Karla sanonut ponchonsa olleen löytö vuosien takaa ja ajattelin, että ei tämä voi sama olla, kun en merkkiäkään muistanut. Noo, sama poncho oli kyseessä, ja ilmeisen suosittu näytti olleenkin. Ehdin napata rekin viimeisen yksilön! Nyt viileämmillä keleillä olen käyttänyt tätä nahkatakin päällä. Äärimmäisen kätevä!

Tukka on muuten heitetty kätevälle pikanutturalle Pinterestin syövereistä löytämäni ohjeen avulla. Check it out! Ihanaa uutta viikkoa, nyt saa käpertyä lämpimiin!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ensivisiitillä! Kaunis masu kauniin ponchon peitossa :) Tulen toistekin tutustumaan paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mieltälämmittävästä kommentista! :) Ja tiedätkö, teen juuri postausta 4-vuotisjuhlien suunnittelusta, johon olen linkittänyt myös sinun blogiasi, koska olen saanut sinulta niin kivoja ideoita ja inspiraatiota! :)

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig