lauantai 12. lokakuuta 2013

Syyslauantain onnea

On ollut niin hieno ja ihana lauantai, että ei voi kuin huokailla tätä elämää. Päivä alkoi E:n temppukerholla, jossa oli tällä kertaa yhteistunti vanhempien kanssa! Se oli ihanaa, lapset olivat aivan riemuissaan, ja minä ainakin nautin siitä riemusta itsekin.

Ilta-auringossa lähdimme retkelle lähirantaan. Ihmettelimme, "mistä toi vesi mereen oikein tulee" ja mutustimme eilen leivottuja kaurakeksejä ja kaakaota. E muisti jostain vappuhyrrän, joka otettiin tietty mukaan. Reissun aikana sauna oli sopivasti lämminnyt. Se on ihana tunne, kun vähän kylmenneet raajat alkavat kihelmöiden lämmitä... Iltaruokapöydässä E lauleskeli sitä biisiä (en muista esittäjää) "asiat voisi olla huonomminkin, olen täysin tyytyväinen..." :)Leppoisaa viikonlopun jatkoa! :) Tulisikohan jotain lauantaileffaa? Tai ylipäätään jotain katsottavaa televisiosta...
SHARE:

4 kommenttia

 1. Innostuin edellisestä granaattiomena-jutusta niin, että taidan huomenna kaupasta ostaa yhden. Mulla on ajatukset pyöriny tänään niin L:n muutossa ja Turun muisteluissa, että lauantai on kulunut ihan mietiskellessä. Jokin on muuttumassa ja se on varmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L kävi viime viikolla, ja kyllä iski vasten kasvoja, että sekin nyt sitten lähtee. Viides ystävistäni, joka on muuttanut täältä pois kolmen vuoden aikana... :( Paljon on muuttumassa, itseasiassa kaikkien kuviot!

   p.s. söin tänään granaattiomenan, joka oli tosi hapan verrattuna aiempiin. Että jos saat happamamman yksilön, niin anna sille vielä uusi mahdollisuus! :)

   Poista
  2. Tein tänään iltapalaksi meille salaatit, johon laitoin granaattiomenaa, viinitarhurin juustoa, omenaa ja muita tavallisia juttuja. Oli hyvää ja taidan ottaa tuon granaattiomenan ihan vakituisesti käyttöön. Harmi, että viikunat oli kaupasta loppu.
   Niinpä, meillä kaikilla on ihan uudet kuviot. Saa nähdä mitä kaikkea elämä tuo tullessaan :)

   Poista
  3. Nam kuulostaa ihanalta salaatilta! Hedelmät sopii mun mielestä tosi hyvin salaattiin.. Viikunoita on usein huonosti tarjolla, tai sitten ne ovat jo huonokuntoisia. Mutta nyt on ilmeisesti niidenkin sesonkiaika, kun ovat olleet niin muhkeita ja hyviä..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig