perjantai 25. lokakuuta 2013

Leikot = Viikonloppufiilis

Mikä olisikaan parempi viikonloppufiiliksen tuoja, kuin tuoreet leikot ja siivottu koti? Kerroinkin käyneeni yhden illan "sidontakurssilla", josta innostuneena ajattelin yrittää taas koota kimppua itse. 


Kimpun täytteet valikoituivat tuon tumman liilan omituisuuden ympärille. Ajattelin, että limen vihreä neilikka sopii sen kylkeen hyvin ja punainen hirssi tuo vähän kontrastia. Jotain isompaa kimppu kuitenkin vielä kaipasi, mutta valikoimaa ei oikein ollut. Siispä päädyin valkoiseen jättikrysanteemiin, mutta se ei ihan toimi limen neilikan kanssa. Jotenkin ei tule tarpeeksi sävyeroa...


Tuo sidontakehikko on ihan hyvä apu harrastusräpeltelijälle, mutta ei mikään varsinainen kaunistus... Kuitenkin, kyllä tuotakin kelpaa katsella, ja viikonloppufiilis on taattu! Rentouttavaa viikonloppua - minä köllähdän vatsani viereen sohvalle! :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Täälläkin puhdas koti ja automarketista ostettu ruusukimppu tuoksuu pöydällä! Ah näitä viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomat viikonlopun tuojat! Olen miettinyt, mahtavatko perjantait tuntua niin erityisiltä sitten enää äitiyslomalla.. Ennen edellistä äitiyslomaa tein vuorotyötä, joten en ollut oppinut orientoitumaan perjantaihin mitenkään erityisesti.

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig