lauantai 5. lokakuuta 2013

Aamulla anivarhain

Huomenta!

Mies heräsi ennen viittä aamutouhuihinsa ja lähti koulureissulle Valkeakoskelle. (Lauantaina kouluun? Juu, hän opiskelee HAMK:in aikuislinjalla.) Kellon soittoon havahduin minäkin, ja sen jälkeen ei uni enää maistunut. Olin mennyt jo kymmeneltä nukkumaan, joten olinhan sentään jo normaalit 7 tunnin unet nukkunut.


Pyörin tunnin sängyssä ja kuuden aikaan luovutin. Ajattelin, että onpa ihanaa kun voin kynttilän valossa lueskella ja hörppiä kahvia E:n vielä nukkua tuhistessa, mutta hän heräsikin askeliini... Ensimmäisenä herätessään hän tuuletti oikein olan takaa vapaapäivää! :) Voi miten iloinen lapsikin on vapaasta aamusta! Seuraava asia oli tietenkin, voiko katsoa lastenohjelmia, mutta päätimme kuitenkin lueskella ensin ihan rauhassa sohvalla vilttien alla.


Sytyttelin olohuoneen täyteen kynttilöitä ja laitoin takkaan tulen. Miten turvallinen ja lämpöinen kotipesä onkaan... Rakastan aikaisia viikonloppuaamuja. Sen jälkeen kun E on alkanut nukkua kunnon yöunia, ei ole yhtään haitannut, jos aamuyöstä ei enää nukuta. Viikonloppuna kun ei kuitenkaan tarvitse olla kovin skarppina.


Ei meillä täällä muuta, leppoisaa lauantaiaamua kaikille! :) Mutjuilkaa ja myyssatkaa!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig