keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Vaakaraita pyöristää...

Tiedättekö niitä pitkällä pystyviivalla ja  pystyraita hoikentaa -tekstillä varustettuja t-paitoja, joita suomalaisessa torikuvassa valitettavan usein näkyy kaljamahaisten miesten päällä? Ensin ajattelin hommata itselleni sellaisen, mutta päädyin kuitenkin rohkeasti uimaan vastavirtaan.


Tällä hetkellä miellyttävin vaate on Vilan raidallinen mekko, ihan normimallistosta siis. Ihmettelen kyllä, miten tuo voi istua "normaalivartaloiselle", koska minun vatsaa tuo S-koko ei kiristä mitenkään. Tuo oli huippulöytö hintansakin puolesta (muistaakseni 24,95 €)! Jalassa ne ihanat Mamaliciousin housut, joista kirjoitin aiemmin. Parasta on, kun mistään ei purista, vaikka toki vaihdan oloasuun hetimmiten kotiin tultua.


Taustalla tapahtuu: tuleva isosisko testaa vauvan sitteriä ja on tehnyt olonsa oikein mukavaksi. Painoraja taisi juuri tulla vastaan...

On siinä raidoituksen vaikutuksessa jotain perää... Myönnän, että vatsa näyttää ehkä vieläkin suuremmalta tuon mekon kanssa, mutta onneksi siitä ei tarvitse nyt välittää! :) Ja kyllä vaakaraita jaksaa aina miellyttää silmää, vai mitä?
SHARE:

3 kommenttia

 1. Kuule, mulla taitaa olla tuo sama mekko, mutta viininpunaisena. Se oli mulla sielä ravintolassa päällä. Munkin mielestä se on kiva, kun se menee hyvin sitten vauvan syntymisen jälkeenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on oikein miellyttävä! Takana niskassa on vetoketju, ja on ihmeellisen napakkaa materiaalia!

   Poista
  2. Joo on se sitten samaa sarjaa :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig