maanantai 14. lokakuuta 2013

Kylppärirempan kimppuun?

Meidän pitäisi rempata pikkuwc ennen pienokaisen syntymää. Jostain käsittämättömästä syystä edellinen wc:n remppaaja on päättänyt jättää yhden nurkan alhaalta n 180 cm:n korkeuteen asti laatoittamatta. Siis noin 40 cm nurkasta molempiin suuntiin on laatoittamatta. Edellinen asukas jätti kylpyhuoneen kalusteet meille, mikä oli sikäli hyvä, että kulmaan sopivia kaappeja ei hirveästi ole tarjolla, ja tuo kaappi peittää sentään edes sivut, mutta ylhäältä paljas seinä ikävästi näkyy (kaiken lisäksi kalusteet ovat kamalat...). Ensin ajattelimme vain ostaa korkeamman kaapin tuohon tilaan, mutta sellaisen löytäminen ei ollutkaan ihan yksinkertaista. Tilassa on tällä hetkellä ihan neutraalit harmaat laatat, mutta samanlaista laattaa on mahdotonta löytää. Sellainenkin vaihtoehto kävi mielessä, että laatoittaisimme vain puuttuvan nurkan valkoisella tai tumman harmaalla. Se voi kuitenkin näyttää loppujen lopuksi ihan hölmöltä, joten ehkä laitamme koko tilan kerralla kuntoon. Sillä on kuitenkin merkitystä myyntivaiheessa. Tässä kolmiossamme on noin 80 m2, joten emme tule mahtumaan tänne kahden lapsen kanssa kovin kauaa. Surettaa jo nyt, sillä rakastan tätä kotia ihan hirveästi... Kaikki on kohdallaan - sijainti, pohjaratkaisu, piha, "kodin henki"... Nyyh, yritän olla ajattelematta jossain vaiheessa eteentulevaa muuttoa.

Löysin inspiraatiokuvia Sisustus ja Sepustus -blogin vinkkaamalta booli.se -sivustolta ja Pinterestistä jonkin verran. Monet inspiraatiokuvat vaan ovat kamalan isoista kylppäreistä, joten kalustuksen suhteen on vähän hankalaa löytää hyviä ideoita. Värimaailman hahmottamiseksi nämä ovat kuitenkin ihan hyviä.Kuvat täältä ja täältä

En haluaisi tilasta liian "kliinisen" näköistä, minkä vuoksi tilassa saisi olla valkoisen lisäksi joko tammen sävyä tai harmaata. Nämä kaksi alimmaista ovat väreiltään suosikkejani, ja alimmainen oikeastaan mukailee muutenkin wc:tämme. Istuin ja allaskaappi ovat samalla paikalla, ovi on istuimen vieressä. Korkea kulmakaappi on allaskaapin vasemmalla puolella ja muuta siellä ei olekaan (paitsi vastakkaisella seinällä pyyhekoukut).

Jos jollain on tiedossa hyviä inspiraationlähteitä pienten kylpytilojen sisustuksen suhteen, niin kaikki vinkit ovat erittäin tervetulleita! Meillä on tapana suunnitella ja jahkata kaikkia asioita liian kauan. Tosin ei siitä kai koskaan ole kauheasti haittaa ollut... Hyvin suunnitellut jutut (esim. keittiö tai makkarin taulukollaasi) jaksavat ilahduttaa vielä tänäkin päivänä. Vielä on vähän aikaa hautoa tätäkin projektia - vasta pari vuotta tässä asuttu ja suunniteltu, mitä tehtäis! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig