lauantai 5. lokakuuta 2013

Enchiladas kasvistäytteellä

Perjantain pikaruoaksi valikoitui tällä viikolla Enchiladasit (vai miten se pitäisi taivuttaa?). Näihin Tex Mex -juttuihin oli aluksi kovin vaikea keksiä kasvistäytteitä, joten siksi vinkkaan ainakin meidän mielestä helposta ja hyvästä täytteestä. Katselin äsken Googlen kuvahaulla, miltä Enchiladojen pitäisi näyttää... Ehkä emme sittenkään puhu samasta asiasta, olkoon nämä rullat jonkin sortin kevytversio! :)


Täyte:

Pilko munakoisoa, kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia ja valkosipulia sopivasti. Kuullota ensin sipuli ja valkosipuli (halutessasi myös chiliä), ripottele joukkoon jeeraa (juustokuminaa). Lisää sitten kasvikset paistumaan ja mausta yrttisuolalla ja pippurilla. Laita joukkoon pari ruokalusikallista tomaattisosetta sekä pilkottua tomaattia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Lusikoi täytettä tortillalettujen päälle ja laita kasvistäytteen päälle tuorejuustoa oikein kunnolla ja fetaa. (Tähän toimisi varmasti hyvin myös aurinkokuivattu tomaatti ja oliivit.) Kierrä tortilla kiinni ja ripottele vahvaa juustoraastetta päälle. Paista uunissa 200 asteessa sen verran, että juusto sulaa.


Näistä riitti sopivasti meille lauantain lounaaksikin. E:n temppukerhon jälkeen on aina kova nälkä, joten olipa taas hyvä, että kotona oli ruokaa valmiina. 

Pitäisiköhän sitä itsekin mennä päiväunille, kun tuli tosiaan herättyä aamulla ennen viittä? Tänään on vielä luvassa E:n kaverin syntymäpäiväjuhlat, joten virtaa ja melunsietokykyä täytyy ehkä vähän keräillä...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig