maanantai 9. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän ylläri ja ilahduta bloggaajakaveria

Rakkausviikko? Iltasanomat oli sellaisen kehitellyt... Imelää... Mutta toisaalta paatuneen pessimistin korviin myös edellinen kirjoitukseni saattoi olla vähän liian imelä. Voin kuvitella, että itse olisin muutama vuosi sitten pyöritellyt silmiäni moiselle. Mutta nyt - mieluummin vähän turhan pinkit kuin mustat lasit silmillä. Kyllä siinä positiivisen ajattelun voimassa taitaa jotain perää olla... Ja eiväthän ne aamut aina niin kultaisia ole (varsinkaan se pukemis- ja uloslähtövaihe puurohärdellin jälkeen), mutta ne samat tutut ja turvalliset elementit löytyvät yleensä joka aamusta. Niitä kun muistaisi arvostaa, niin kokisin olevani tosi rikas. 

lahja duo helsinki hakaniemen kauppahalli

erilainen ystävänpäiväkortti

lahja duo helsinki hakaniemen kauppahalli


Meillä suomalaisilla tuntuu istuvan aika tiukassa vanha sanonta "kell' onni on, se onnen kätketköön", ja niin minäkin ajattelin ennen. Vaan miksi sitä pitäisi jotenkin peitellä, että on onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä? Keneltä se on pois, että toisella on hyvä olla ja se näkyy? En minäkään pröystäilystä tykkää, se onkin eri asia, mutta ei tyytyväisyyttään, onnistumisiaan tai hyvää oloaan aina tarvitse vähätelläkään, eihän? Nöyryys on hyve, mutta monilla meillä se nöyryys on niin sitkeässä, että ei kehtaa olla niin tyytyväinen elämäänsä kuin haluaisi. Tavallisempaahan on valittaa ja vähätellä, kun joku kuulumisia kysyy.palamaton paperikynttilä

Näin ystävänpäivän alla blogeissa on kiertänyt teemaan sopivasti Ilahduta bloggaajakaveria -haaste. Yllätyksekseni minäkin olen saanut tämän haasteen kahdelta kadehdittavan positiiviselta bloggaajatoverilta, nimittäin Kaisalta Aslan ja Kaplan -blogista ja Lumimäellä -blogin Hoo:lta. Tämä Tipulasta alkunsa saanut haaste onkin kiva piristys alkuvuoteen, ja sattui minulle juuri parahiksi juuri ennen ystävänpäivää. 

Helsinkiläinen ystäväni kertoi bonganneensa Hakaniemen kauppahallista pienen sisustus- ja lahjatavaraliikkeen Lahjaduo, josta kuulemma varmasti pitäisin, koska valikoimassa on mm. Uashmama-pussukoita. :) (No nehän ovat mitä kätevimpiä kaikkeen säilytykseen ja koristukseen! Oletteko muuten löytäneet jostain suomalaisesta verkkokaupasta jo niitä isoja Uashmama-pussukoita, joissa on kantokahva? Vakrerom:in Insta-kuvasta bongasin sellaisen, mutta en ole vielä nähnyt missään myynnissä..) Kävin tietty heti kurkkimassa mikä liike on kyseessä ja FB-sivuilta bongasin nämä ihastuttavat kirje-kynttilät, vai miksi näitä kutsuisi? Tämä näyttää ensin tavalliselta kortilta, mutta sisällä onkin vähän erilainen tervehdys - palamattomasta paperista taiteltu pussukka, jonka sisään laitetaan kynttilä. Herttaista! Ja minä kun tykkään vähän raffimmasta tyylistä, niin rypistin paperia vähän, taas tuli tuikulle uutta ilmettä. Kukapa ei rakastaisi saada ihka oikeita kirjeitä? Tänä päivänä sellainen on aika harvinaista, joten ilahduin tosi paljon, kun posti kiikutti minulle pikkukirjeen. Lahjaduo lähetti näitä minulle kaksi, joten toisen tietty laitan eteenpäin jollekin blogikamulle. Hyvä kiertämään! :) Kiitokset Lahjaduolle ihanasta ylläristä, toivottavasti tämä ilahduttaa uutta omistajaa yhtä paljon kuin minua! 

lahjaduo helsinkiKaikkien tosielämän ystävien lisäksi tahtoisin ehdottomasti ilahduttaa näitä kahta neitoa, jolta haasteen sain, mutta koska on mukavaa, että haasteet liikkuvat eteenpäin, jaan sen tällä kertaa kolmeen inspiroivaan, hyvänmielen blogiin.

Oilille, joka puurtaa väitöskirjaa Saksassa ja ilahduttaa meitä kirkkailla kuvillaan - Ajatuksia Saksasta
Jennille, joka sisustaa heidän itse rakentamaansa kotia tosi kauniiksi - Puolimatkassa
Katjalle, jolla on aina terävä kynä ja pilke silmäkulmassa - Nainen Talossa


Ilahduta bloggaajakamua -haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

Kerro haasteen säännöt ja haasta mukaan valitsemasi bloggaajat.

Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastebostauksen blogissaan, 
laita ilahdutusasia vireille.

Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla - esim. postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. 

Ilahduttaa voit myös vaikka kommentin tai sähköpostin välityksellä, kaikki keinot ovat sallittuja ja sopivia! :)

kiva pikkulahja kirje ystävälle


Mukavaa uutta viikkoa, vaikka rakkausviikkoakin, jos oikein haluaa hempeäksi heittäytyä! 

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö, se oli minusta ihan loistoidea!! Kirjeitä saa nykyään niin harvoin, ja nyt on vielä erityinen pointti lähettää kirje, ja sen mukana jotain kivaa esillä pidettävää, joka muistuttaa lähettäjästä. :)

   Poista
 2. Kaunis kyllä tuollainen pussukka!
  Ja hyvin kirjoitit myös tuosta "kell onni on, se onnen kätkeköön" -jutusta. Niin se meillä suomalaisilla taitaa mennä. Ollaan niin pessimististä kansaa ;). Mutta kyllä sen onnen kuuluu näkyäkin ja parasta onkin kun ihminen voi kertoa olevansa onnellinen.

  Ja kiva kun tartuit haasteeseen. Pistän sulle piakkon mailia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tämä on vähän ristiriitainen juttu! :) Mutta hei kiitos kovasti, oli niin kiva saada tällainen yllärihaaste!

   Poista
 3. Kiitos Katri <3. Tämä on kaunis haaste, ja haluan kyllä postata sen eteenpäin. Odotahan vain ;).
  Sinun aamupostauksesi oli ihana. En sitä tainnut ehtiä kommentoida, mutta tunnistin niin samoja juttuja. Minäkin arvostan yli kaiken mieheni apua, kun saan välillä edes puolivalmiin aamun. Ja joskus toki ihan valmiinkin. Puuroshow ei ole se kaikkein viihdyttävin tässäkään talossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että tämä upposi sinulle! Minustakin oikein kiva ja erilainen haaste. Ja hei kiitos palautteesta tuohon edelliseen liittyen.. <3 Minä ainakin olen tosiaan niin ryyteessä aina aamuisin, että niillä pikkujutuilla aamulla on ihan hirveän iso merkitys.. Kun jaksaisi aina ajatella niinkin positiivisesti, että jonakin päivänä nämä kullanmurut osaavat ihan itse syödä! :D

   Poista
  2. Ai niin ja piti vielä kehua, että sinun vinkistäsi olen hankkinut pöydälle alustan Ikeasta ja myös lattialle sellaisen puolentoista neliömetrin kokoisen läpinäkyvän alustan! :D Lievittää kummasti puurotuskaa! :D

   Poista
 4. Eikä miten kiva haaste! Kiitos! Tämän toteutan ehdottomasti, kunhan ehdin :)

  VastaaPoista
 5. Eikä miten kiva haaste! Kiitos! Tämän toteutan ehdottomasti, kunhan ehdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Oili että tämä iski sinullekin! :) Ajattelin, että olisi niin mukava ilahduttaa ihan sinne merten taakse! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig