keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Tiirailija


phrena2 pendant lamp valomaailma kajaani
Pikkubongari, ihmettelee mitä puussa tapahtuu. Jättimäinen tikka nakutti pikkulintujen talipalloa. Talitintit kaihoisasti katselivat kauempana oksilla, milloin on meidän vuoro. Ei häipynyt, vaikka kuinka kovisteltiin ja koputeltiin. Kun oli saanut mahansa täyteen, eikä enää ison nokkansa kanssa ylettynyt miehen kehittelemän ruokintavirityksen rakoihin, lähti ahmatti vetämään ja jätti pikkulinnut nuolemaan näppejään. Raadollista.. Elämä on.

Sainpa samaan kuvaan mahtumaan Phrenankin (Valomaailma myy tätä Artecnica Phrena2 -mallia), nyt valo päällä. Valo tulee valaisimesta kauniisti, heittäen varjot väleihin. Ihan kuin pilvenhattara! 

Aurinkoista loppuviikkoa!

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Suloinen tunnelma & tiirailija, niin kaunis näkymä molemmin puolin ikkunaa. <3 en ehtinyt viime postaukseen vielä kommentoida, mutta laitatko mulle teidän osoitteen vaikka fb:ssä? ;) ihania päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, pikkuinen ihan ihmeissään! Ja ikkunat tulevat nätin lähmäisiksi.. :) Joo, mä laitan!

   Poista
 2. Valaisin on kyllä kaunis! Ja suloinen lintubongari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat kyllä sellaisia silmäniloja! On ihanaa, että kaunista valaisinta voi katsella, kun se ei häikäise!

   Poista
 3. Söpöliini tiirailija ♡ Lintujen maailma on kiehtova. Ja kaunis on tuo teidän keväinen pilvenhattara, sekä valolla että ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole oikein koskaan aiemmin ollut kiinnostunut linnuista, enkä muutenkaan eläinten touhuista, mutta nyt kun näiden ikkunoiden alla tapahtuu niin paljon - joka päivä näkyy kauriita, lintuja ja pupuja, niin yhtäkkiä olenkin alkanut tiirailla niitä ja mietin, mitä ne mahtavat puuhailla.. :)

   Poista
 4. Kieltämättä kuin pikku pilvi! Ja aivan ihanat noi isot ikkunat. Kyllä niiden läpi kelpaakin tiirailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, molemmat aika ihania! Hauska, kun oikeastaan ikkunat ovat aika pienet, mutta niitä on paljon! Joskus kun saisin kuvan koko tilasta, niin tulisi vielä ilmi, että ne ovat hauskan epäsymmetrisesti, koska tämä ruokailutila on ennen ollut kahtia jaettu. :O

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig