torstai 12. helmikuuta 2015

Keittiöni melkein valmis!!

artecnica phrena mano kitchen kattoparru näkyvillä

harmaa seinä tikkurila hohkakivi


Viimeisiä silauksia vailla. Ovia pitäisi suoristaa, pakastimen oven etulevy vaihtaa, sokkelit laittaa... Niin ja tietysti ne jalkalistat. :) Mutta alkaa olla aika valmista! Tilasin pari sisälaatikkoa lisää, jotta sain tavarat paremmin organisoitua. Nyt ei ole hukkatilaa laatikoissa, ja kaikelle on paikkansa. Laatikoiden vilauttelua siis myös luvassa, nyt kun ne vielä ovat järjestyksessä! :D Uskomattoman tilavat muuten nuo Kvikin XXL-laatikostot. Tuo allasseinämä on niitä syvempiä laatikoita, saareke sen sijaan ihan normaalisyvyiset. Se oli loistoratkaisu, nimittäin nyt on laatikoissa tilaa astioille, ja pöytätasollakin enemmän työskentelytilaa.

Yläkerran lattian reunan tuosta parrun päältä kaiteen ulkopuolelta mies levytti tällä viikolla, ja siitä puuttuu vielä pintamaali sekä viimeistelyt. Onko vähän hassua sanoa, että eniten tykkään tuosta parrusta? No en ehkä ihan eniten, mutta on se aika kiva pari symppikselle ja suoraviivaiselle Manolle.

Viikonloppuna pitäisi viettää pienimuotoisia tupaantuliaisia sukulaisten kesken, samalla tyttöjen synttäreitä ja nimppareita. Nyt on tarjottavien suunnittelu jäänyt ihan viime tippaan, joten todennäköisesti mennään tutuilla, varmoilla ja helpoilla. Sitten voikin alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan megatupareita! :) Nimittäin ehkä nyt olisi aika pitää ne tuparit, joita emme ole pitäneet kahdeksaan vuoteen, vaikka aika monessa osoitteessa ollaan tällä välillä asuttu. Jesjes, partyparty! Mutta sitä ennen paljon ystäväkyläilyjä tänä viikonloppuna - mukavaa saada vieraita joka päivä! 
SHARE:

2 kommenttia

 1. Iiik, miten ihana keittiö! Kyllä tuolla kelpaa kokkailla. Minustakin vanha parru tuo kivasti rosoa muuten moderniin köökkiin.
  Aurinkoista viikonloppua, nauttikaa ystävien seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Kyllä, minä olen niin ihastunut siihen! Tekisi mieli vaan katsella ja tunnustella sitä, rakastan noita pintojen tuntuakin! Puutaso tuntuu aidolta, ja Manon mattaovet hieman karhealta. Oi, juuri sellainen kuin toivoin!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig