perjantai 13. helmikuuta 2015

Iloista ystävänpäivää ja kiitokset päiväkotiin!

pikkulahja päiväkodin aikuisille rakkausmuumi kulho


Ystävänpäivä ovella, ja isommalla neidillä viimeinen päiväkotipäivä. Neljän yhteisen vuoden kunniaksi ja ystävänpäivänteemaan sopien veimme ryhmän aikuisille pienet muistamiset. Loppukevään E onkin kotosalla pikkusiskon ja erään toisen perheen lapsen kanssa. Löysimme siis oikein mukavan lastenhoitajan kotiin! Hän on ollut jo parina päivänä kolmisen tuntia, ja hienosti on mennyt. J ei vierastanut lainkaan, hoitaja ansaitsi luottamuksen heti hymyllään ja lempeällä otteellaan.

ystävänpäivän muistaminenAika paljon paperinpyörittelyä on ollut tähän lastenhoitajan palkkaamiseen ja yksityisen hoidon tukeen liittyen. Kunhan kaikki tästä alkaa kunnolla rullata, niin kirjoitan varmasti jonkun koosteen selvitettävistä asioista. Me ainakin koimme, että tässä on monia tosi epäselviä asioita. Niitä on sitten selvitelty Kelan ja toisen perheen kirjanpitäjän kanssa. Meille on tullut täytenä yllätyksenä, että tällainen lastenhoitajan palkkaaminen on taloudellisestikin järkevää. Itse asiassa tämä järjestely tulee jopa halvemmaksi kuin kahden lapsen kunnallinen päivähoito. Mutta asiasta lisää sitten kun olemme taas vähän viisaampia, eli kun on tullut eteen kaikki palkanmaksuun ja tukiin liittyvä mahdolliset ongelmat. :) 

Iloista ystävänpäivän aikaa teille kaikille ja kiitos ihanille lukijoille, kun käytte täällä ja jätätte välillä merkkejä käynnistänne. Keskustelu on tämän homman suola! <3 Blogi hiljenee pariksi päiväksi, kun saamme tänään yökylävieraita ja huomenna ystäväperheen iltaa viettämään. Ajattelimme tehdä taas simpukoita (kuten Instassa pari viikkoa sitten vilahti) ja pastaa, ja sitten ennakkoluuloisille pikkuerän carbonaraa. Tosin ennakkoluuloisillekin piilotetaan pari simpukkaa annokseensa. ;) Olin itsekin ennakkoluuloinen, koska simpukat kuulostavat ja näyttävät niin niljakkailta, mutta taas kannatti heittää olettamukset olan yli. Ainakin tästä linkistä löytyy ohje noihin Gullichenien gratinoituihin sinisimpukoihin. Ohje on alunperin Safkaa2-kirjasta.

Katri
SHARE:

2 kommenttia

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig