Jenni kyseli juhlapostauksen suolaisista rullista. Ne olivat ihan tortillapohjille tehtyjä tosi helppoja pikkusuolaisia. Jos minulta kysytään, voisin tarjota juhlissa pelkästään pikkusuolaista naposteltavaa. Sunnuntain vieraat olivat kuitenkin pitkälti sitä sukupolvea, joka päivitteli kaikenmaailman mozzarellojen ja pestojen olemassaoloa (kun perunakin on ihan kelpo syötävää), joten ehkä ihan hyvä, etten sen paremmin lähtenyt revittelemään tällä kertaa. Niitä tulevia tupareita ajatellen olen sitten suunnitellut päästäväni sisäisen kulinaristini irti joko pienten coctail-palojen tai salaattibuffan muodossa.
Taisinkin juhlapostauksessa päivitellä, kun aina tulee kiire... Mutta mihinkäs sitä ruokafriikki bloggaaja karvoistaan pääsisi - aina löytyy aika ottaa pari räpsyä. :) Tortillarullat valmistuvat hetkessä. Levitä tortillalle pestoa, tuorejuustoa tai muuta tahnaa. Lado vain puolikkaalle tortillalle täytettä, jotta se ei tursua liikaa ja pysyy vielä kiinni. Kääri rullalle ja laita kelmu tiukasti ympärille. Siirrä jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi. Leikkaa parin sentin paloiksi ja asettele tarjolle. Nämä pysyivät yllättävän tiukasti rullalla, mutta olin varautunut laittamaan coctailtikun läpi.
Toisissa rullissa täytteenä oli pestoa, mozzarellaa ja aurinkokuivattua tomaattia ja toisissa chilituorejuustoa, jäävuorisalaattia sekä chorizoa. Ajattelin täytteeksi myös savulohitahnaa tai graavilohta ruohosipulituorejuuston päälle, mutta niitä sitten vaikka ensi kerralla. Näitähän voisi keksiä vaikka mitä!
Hmm, sitten kehittelemään muita ideoita pikkusuolaisiksi.. Pinterestin syövereihin selailemaan?
Oi, kiitos Katri ohjeesta! Teen näitä taatusti! Ihanan helppoa, mutta niin herkullista ja tosi söpön näköisiä rullia :) Mukavaa keskiviikkoa sinulle <3
VastaaPoistaNimenomaan, helppous on aika kova valtti varsinkin juhlien alla. Ja parasta, kun nämä voi tehdä hyvissä ajoin! :)
PoistaOi ihana ohje, kiitos!
VastaaPoistaTosi mukava kuulla, että ohje tuli tarpeeseen! Itsekin aina ilahtuu, kun löytää jonkun mukavan helpon ohjeen tai uuden jutun kokeiltavaksi. :)
PoistaTein gluteenittomista tortilloista. Miten minusta tuntui kuin olisi taikinaisia rullia syönyt, tarttui kitalakeen ja hampaisiin? Lämmitättekö tortillat ennen täyttämistä eli pitääkö ne ikäänkuin kypsentää ensin?
VastaaPoista