keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Cozy corner

Ai miten niin pesänrakennusviettiä? :) Kai siinä jotain perää on, että raskausaikana tekee mieli käpertyä kotiin ja laitella nurkkia viihtyisämmiksi. Pehmoinen lampaantalja on kaikkien suosikki ja yleensä se onkin lattialla/sohvalla/nojatuolissa jonkun lämmikkeenä. Tullessani Ikean reissulta talja kainalossa mies luonnollisesti tuhahti, että eikö noita jo ole tarpeeksi, mutta kummasti se häntäkin aina eksyy lämmittämään... :) (Sitä paitsi yksi on minikokoinen, yksi tummanruskea ulkokäyttöön ja yksi niin pahasti likaantunut, ettei sitä voi enää käyttää!) Ihan perusteltu hankinta siis.

cozy corner, takkatuli, ikea lampaantalja, tineK tyyny, tyynynpäällinen, tineKhome

cozy corner, takka, ikea lampaantalja, tineK tyyny, tyynynpäällinen, byholma nojatuoli, tineKhome

cozy corner, lukunurkkaus, ikea lampaantalja, tineK tyyny, tyynynpäällinen, byholma nojatuoli, tineKhome


E on jo suunnitellut tekevänsä itselleen ja vauvalle köllöttelypedin taljan päälle tuohon takan viereen. Ihana visio ja mikä tärkeintä - hyvä että hänkin ymmärtää rentoutumisen päälle! :)

Pehmoisia tunnelmia teillekin! <3

Katri
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ensi kertaa blogissasi vierailulla! Ihanan näköistä täällä <3 Lukijaksi jään toki. Cozy corner olis kyllä itsellekin oikein jees :D Onnellista loppuodotusta (ilmeisestikään ei ole enää kauaa jäljellä?) :) Meillä itsellä 2,5kk pieni mies hurmaamassa elämäämme <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne ja oi miten kauniin viihtyisä vauvanhoitotila teillä on! Kiitos, aikalailla alkaa vatsa painaa, ihan näinä päivinä on laskettu aika. Sitten aletaankin taas totutella uudenlaiseen arkeen.. Mukavaa, että voi virtuaaliseurailla muidenkin vauva-arkea! :)

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig