maanantai 13. tammikuuta 2014

Parasta talvessa

Kaikki tuntuvat olevan niiiin onnellisia vihdoin Etelä-Suomeenkin sataneesta lumesta ja myönnettäköön, onhan se ihan kiva. Heti on paljon valoisampaa ja ulkoillessa saa posket kunnolla punaisiksi. Saattaa se toki aiheuttaa pientä turhautumistakin, nimittäin E veti aivan mielettömät pultit huomattuaan, että vesi oli jäätynyt ämpäriin... Se huuto raikasi varmasti salmen toiselle puolelle. Naapurit tykkäsivät, mutta minä olin helpottunut, että olimme ulkona, koska muuten tärykalvoni olisivat varmasti entiset... Jonkin aikaa saatiin muistutella talven hauskoista puuhista ja oli pakko ottaa pulkkakin esille (vaikka lunta oli vain nimeksi), jotta saatiin kiukkupussi talttumaan. 


Näistä kepeistä fiiliksistä siis siihen, mikä minusta on ehdottomasti parasta talvessa: Tuoreet hedelmät - niiden energisoivat värit, mehukkuus, keveys... Voisin syödä vaikka miten paljon! Tosin olen aika tarkka että "mandariinit" ovat nimenomaan klementiinejä, appelsiinit Brunoja tai Jaffoja, omenat mieluiten kotimaista (Ahvenanmaalta) Rubinolaa tai Santanaa, mutta näistä nyt voi ja täytyy höllätä tarpeen mukaan! :) En ole ikinä syönyt hedelmiä tässä mittakaavassa kuin nyt loppuraskaudessa, vaan olen ollut varsinainen leivänpuputtaja. Toivottavasti tämä vaihde jää päälle pysyvästi!


Energistä ja kirpsakkaa viikkoa itse kullekin! 

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi mitä väri-ilottelua täällä on. Mulle kelpaisi myös sun eväät. Mutta joku on syönyt kaapit tyhjäksi viikonloppuna. Välipalaksi säilykepersikoita, laiha lohtu ;).

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa aina pakko olla vadillinen hedelmiä, muuten iskee katastrofi! Juuri nyt parasta on appelsiinit. Klementiinejä en olekaan syönyt lainkaan, kun jämähdin noihin isompiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotenkin tulee ihan turvaton olo, jos niitä ei ole kunnon vadillista! :D Mä syön appelsiinit mehuksi puristettuna, jotenkin niissä usein on liian paljon sitä valkoista sitkeää kuorta tällaiselle siloposkelle! :D

   Poista
  2. Mähän siis pilkon ne erittäin suurpiirteisesti veitsellä aamuiseen hedelmäsalaattiini, jolloin se valkoinen osa katoaa kokonaan. En ymmärrä miten kukaan voi syödä appelsiineja ilman teräasetta :)

   Poista
 3. Nyt alkoi tehdä mieli jotain raikasta ja keväistä :) Mukava tämä sinun blogisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan alkaa janottaa, kun noita appelssiineja katselee! Kiitos, sinulla on Katja ihania pohdintoja blogissasi!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig