perjantai 17. tammikuuta 2014

Viikonlopun viikunasalaatti

Arjen luksusta on syödä lounaaksi hyvä salaatti, jossa suolainen, makea ja kirpsakka happo yhdistyvät ja värit hivelevät silmiä! Olo on kevyt ja silti nälkä pysyy pitkään loitolla. Silmät olisivat taas syöneet enemmän kuin vatsa veti... Viikunat olivat (kerrankin) tarjouksessa, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, mitä hedelmää laittaisin salaattiin tällä kertaa - siitä tulee niin ihana värikin!Taas pian alkavalta vauva-arjelta toivon, että jaksaisin panostaa syömiseen edelleen, vaikka on paljon muutakin tärkeämpää. Tiedän vain, että sanonta "hyvä ruoka - parempi mieli", pätee minuun niin täysin..
.
Kaunista ja kirpsakkaa viikonloppua! <3

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Vastavierailulla - ja apua, julkaisin just äsken postaksen missä valitan kun jotkut äidit jaksaa tehdä 26 raaka-aineen salaatteja ja mitä täältä löytyykään! :D Ja nyt voisin kuolla tuollaisen salaatin takia. Omnom. (Pakko saada halloumia. Heti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa täytyykin käydä lukemassa!! :) Syy on yksinkertaisesti se, että en todellakaan söisi niin paljon salaattia jos siinä olisi vain perinteiset kurkut ja tomaatit! Aina on jotain juuston jämiä kaapissa, jotka pelastaa salaatin! :)

   Poista
 2. Todella herkullisen näköistä. Voi että, kun itsekin viitsisi nähdä vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun siitä on tullut tapa niin huomaa, ettei siihen menekään yhtään enempää aikaa kuin perusainesten pesuun ja pilkkomiseen. Ja tosiaan, ei minun tulisi syötyä niin paljon salaattia, jos se ei maistuisi mielenkiintoiselle.. Koska en syö lihaa, niin aina on joitain juustoa jääkaapissa, ne pelastaa salaatin aina! Ja siemenet ja pähkinät - sen kun heittelee päälle mitä kaapeista löytyy! :) (Ja hei, mä aina toivon, että voi kun jaksaisin lähteä lenkille niin kuin sä!) :)

   Poista
 3. Oi nams, herkun näköistä :)

  Ihana kun löysin blogiisi Sweet and Lovely blogin kautta. Mielenkiintosia postauksia laidasta laitaan, 30 min. vierähti helposti sun juttujen ja kuvien parissa. Varsinkin nyt omankin raskauden aikana alannut seuraileen myös muita kun sisustusblogeja. Tosin täällä mennään vasta rv 11, mutta perästä tullaan :)

  Tuun toistekkinehdottomasti vieraileen! Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, kommenttisi ilahdutti tosi paljon! Minullakin on vähän vaihdellut kiinnostus erilaisiin blogeihin elämäntilanteittain ja nyt huomaan lueskelevani tosi sekalaisia blogeja. Tulenkin ilman muuta lueskelemaan!

   Ihanaa, onnittelut raskaudesta! Toivottavasti olet voinut hyvin. Siitä se alkaa aivan uusi vaihe elämässä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin oli hyvää että muistelin sitä vielä seuraavanakin päivänä! :D

   Poista
 5. Oi, miten herkulliselta näyttää!! Onneksi meillä on huomenna salaattipäivä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaattipäivä onkin hyvä ajatus! Tosin vaikka mitä laittaisin salaattiin, niin mies ei "pelkkää salaattia" söisi.. Minä taas voisin elää päivätölkulla erilaisilla salaateilla ja kylmillä ruoilla! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig