sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tyynyhaaveita - väriä ja kuviota

Tässä sohvannurkassa nököttäessäni huomasin, että olohuonehan selvästi kaipaa kevätpiristystä! Nämä ihanan raikkaat pakkaspäivät ovat tuoneet valoakin niin kivasti sisään, että jotain uudistumisinspiraatiota piti lähteä hakemaan. Ja mikäs sen helpompaa kuin pari kivaa tyynynpäällistä ja ehkä joku raikas torkkupeitto (tosin sain ystävältäni eilen palautetta, että missään ei ole niin paljon torkkupeittoja kuin meillä)... Mutta aika harvoin ne ovat tyhjänpanttina, joten no problem.

Tyynykollaasi, sisustustyynyt, tyynynpäälliset, elce stockholm, olsson & jensenLuhdan Siksak-tyynynpäällinen olisi ihanan energinen ja toisi väriä muuten aika musta-valko-harmaaseen sisustukseemme, samoin kuin alemman kollaasin erikoisempi Cockatoo (tosin en vielä perehtynyt, toimittavatko Suomeen). Elce Stockholmeissa olisi kiva graafinen kuvio ja tuo pinkki näyttää nyt yllättävän raikkaalta! Olsson&Jensenit näyttävät ihanan rouheilta (josta sanasta minulle valitettavasti tulee aina mieleen Marko Paananen lofteineen), mutta pehmeiltä.


Tyynykollaasi, sisustustyynyt, tyynynpäälliset, artek, saana ja olli, hay


Se kevään piristeväri voisi tosiaan olla kirkkaan keltainen tai pinkki. Harmi, kun tuossa Hay:n Puzzle Mix:ssä on vähän suolainen hinta, eivätkä Artekin villatyynytkään ihan halvimmasta päästä ole. Ne vaikuttivat todella laadukkailta ja ajattomilta, ja Saanan ja Ollin Kalevala-henkiset kuosit olisivat kivan erilaiset.

Mites siellä, huutavatko teidän olohuoneenne jotain raikastusta? Onko jotain väripilkkua? 

Iloa ja energiaa uuteen viikkoon! :) 

Katri

SHARE:

6 kommenttia

 1. Minä olen toistaiseksi tyytyväinen tuohon viileän vaaleaan siniturkoosiin piristeväriin, mikä meillä on olohuoneessa. Mutta, kyllä keltainen alkaa pian houkuttaa. Jotain keltaista ehkä hankin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkooseja hypistelin kaupoissa jo, mutta jäin epäröimään, koska meillä ei ole ollut mitään sinistä vuosiin. Nyt se kuitenkin vaikuttaisi niin raikkaalta!

   Poista
 2. Meillä mennään vielä talvisävyissä, mutta helmi-maaliskuussa olen päättänyt tuoda mintunvihreää/vaaleaa turkoosia raikastuttamaan pirttiä (eli siis keittiö-olohuonettamme). Keltainen ei vieläkään oikein sytytä, vaikka muiden kodeissa se näyttääkin niin ihanan raikkaalta ja aurinkoiselta. Mutta saa nähdä tuleeko meillekin sitä kuitenkin "kaikesta vastustelusta" huolimatta - ainakin viimeistään pääsiäiseksi ;) Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosi kivoja turkooseja sävyjä! Meillä ei ole koskaan ollut keltaista (eikä liioin turkoosia), joten ostokynnys on aika korkealla.. Ne näyttävät tosiaan kuvissa ihanan raikkailta, mutta luulen, että meillä pomppaisi liikaa silmään.

   Poista
 3. Ihania tyynyjä ja vähän erilaisiakin!!

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig