sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Odotellaan...

Uusi vuosi on lähtenyt aika verkkaisesti käyntiin, koska olemme lähinnä mutjuilleet kotona, eikä tämä harmaa ja puuduttava sää lainkaan auta asiaa. Voi miten odotan sitä näkymää, kun aurinko pilkistää ja kimppu tulppaaneita pöydällä korostaa valoisaa fiilistä!

Ennen joulua olin varma, että vauva syntyy välipäivinä. Niin paljon oli kivuliaita supistuksia. Mutta nyt sellaiset tuntemukset ovat täysin tyssänneet. Vatsa on todella alhaalla ja vauva kuulemma aivan lähtökuopissa niin alhaalla kuin voi olla. Neuvolassa kätilö antoi perjantaina ohjeet hätäsynnytyksen hoitamiseen, jos synnytys alkaa tietyllä tapaa, eikä ehdi sairaalaan. Kaikki merkit ja edellisen synnytyksen kulku kuulemma viittaavat siihen, että nopein skenaario on mahdollinen. Huih, se käynti ei ainakaan lieventänyt pelkojani... Toisaalta, pakko kai sellainen on käydä asiakkaan kanssa läpi, vaikka ei olekaan todennäköisin vaihtoehto.E on kokoajan mahan kimpussa, joten oli mukavaa saada ikuistettua muutama yhteiskuva, kun räpsijäkin oli valoisaan aikaan paikalla.

Heipat täältä kotinurkista siis, varmaan palataan vielä(kin) ennen pikkuruisen saapumista! :)

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Hui, toivotaan että ehdit sairaalaan! Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Järki sanoo, että pakko ehtiä.. Ehkä se oli vain hätävarjelua. Ja toivon, että esikoinen ei ehdi nähdä mun kipuja.

   Poista
 2. Mä pidän peukkuja että kaikki sujuu hyvin eikä uudella tulokkaalla ole kuitenkaan aivan tulenpalava kiire ulos. Ihanaa miten innoissaan isosisko on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todennäköisyyksien ystävä minussa muistuttelee, että poikkeuksiahan sellaiset ovat, joten yritän olla luottavaisin mielin! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, oi että♥ Tsemppiä hurjasti loppumetreille! Kaikki menee varmasti hyvin♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa välillä saada noita hetkiä ikuistettua! Usein mietin, että olisi niin ihana muistaa kaikki onni mikä noihin pieniin hetkiin kätkeytyy, mutta niitä harvoin tulee kuvattua. Valokuvasta sama tunne on helppo napata uudelleen. Se on yksi parhaista puolista blogin kirjoittamisessa, kun tulee kuvattua arkisiakin asioita enemmän! Kiitos - rauhallisilla mielin yritän käydä nukkumaan, enempää kun ei voi valmistautua! :)

   Poista
 4. Suloisia kuvia teistä. Sinäkin näytät niin pirteältä :). Itse olin kovin kipeä viimeiset raskausviikot ja sain myös kaikenlaisia "ennustuksia" nopeasta toiminnasta. Ei se sitten ihan niin mennyt. Synnytys käynnistyi ja eteni sopivassa tahdissa kun sain rentouduttua tarpeeksi. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä ja virkeä olen kyllä ollutkin, kiitos vaan! Olen molemmissa raskauksissa päässyt niin helpolla, että voisin melkein sanoa, etten tiedä raskaana olemisesta mitään. Ei pahoinvointeja, kipuja, turvotusta, särkyjä, verenpainetta, ei mitään.. mitä nyt liikkuminen alkaa olla vähän raskasta.. Kurja kuulla kun monilla on niin kovia kipuja.. Ja vähän se tuntuu niin olevan, että mitkään "ennustukset" eivät kuitenkaan pidä paikkaansa. Yritän pitää jännityksen loitolla, jotta keho rentoutuisi!

   Poista
 5. Aivan ihanat rakkaus kuvat!! ❤ Ja niin paljon tsemppiä tuleviin hetkiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! Ja tuo rakkauspakkaus onneksi oikein hersyy tsemppivoimaa! ♡

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig