lauantai 14. syyskuuta 2013

Leppoisa lauantai

Ihana lauantai - paljon aikaa olla ja rakkaita ihmisiä. Piipahdettiin torilla temppukerhon aikana, syötiin takapihalla päiväunirauhassa, neulottiin villasukkia hiekkalaatikolla arskat päässä ja pyöräiltiin tavislenkki. Pyörälenkki oli lähinnä kärsivällisyyden harjoittelua kaikille osapuolille... En tiedä, minne se viimeviikkoinen rohkeus ja itsevarmuus oli tytöltä kadonnut, mutta tämä oli taas hyvä muistutus kehityksen aaltoliikkeistä.


Iltaruoaksi tein salaattia ja lapselle tortillan jääkaapin aineksista. Saunottiin, mutjuiltiin sohvalla ja katsottiin Yle Areenasta Kaapo. On se kätevä! Harmi vaan, että kun sanoo lastenohjelman loppuvan telkkarista, osaa lapsi jo huomauttaa, että Yle Areenasta varmaan tulee jotain...


Illan pimennyttyä ja talon hiljennyttyä kokosin sohvapöydälle lempiasioita - kynttilöitä ja naposteltavaa. Ikuisen tunnelmoijan silmä ja mieli lepää.

Nautinnollista lauanta-iltaa! :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Oi nam, mikä salaatti! Näyttää niin herkulliselle.

  Meillä on 5-vuotiaan pyöräilemään opettelu ollut aivan toivotonta, joten ollaan (tämäkin) kesä annettu asian olla... Kyllä se varmasti oppii sitten kun on sen aika. Ois vaan kiva käydä koko porukalla lenkillä, jos kuopus osaisi pyöräillä, mutta hänpä ei halua! :D

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on nyt tullut tässä jokin kummallinen taantuminen, että hän ei meinaa uskaltaa pyöräillä. Monta kertaa on mennyt tosi hienosti ilman, että kukaan pitää "kepistä" kiinni, mutta nyt oli aikamoinen rimakauhu. Loppumatkasta oli ihana huomata, että rohkeutta oli taas tullut paljon, kun kaikki menikin hyvin, vaikka aluksi jännitti tosi paljon.

   Sepä siinä, kun olisi kiva päästä yhdessä lenkille. Viime viikolla iloitsin, että kohtahan voin jo juosta samalla kun hän pyöräilee..! Mutta ehkä sitten ensi vuonna! :)

   Poista
 2. Hihhih! Niinpä! Lapset on niin fiksuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - välillä tuntuu, ettei niissä touhuissa ja jutuissa ole päätä eikä häntää, mutta sitten se taas laukoo jotain oikein nerokasta! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig