maanantai 2. syyskuuta 2013

Uuden viikon alkuun Balancen ja kukkien voimin

Hektinen (työ)viikko pyörähti käyntiin ja sitä piristääkseni ostin kauppareissulta syyskimpun. Ei niitä aina kannata viikonloppuun säästellä... Ihanat ruskan värit noissa kukissa. Vähän syksyistä fiilistä tuo kotiin nyt, kun ilmatkin enteilevät jo syksyn tuloa. Kimppu on muuten ihan marketin sekoitus, mutta tökin joukkoon pari peikonpähkinän oksaa.Parin kuukauden tauon jälkeen kävin BodyBalancessa tänään, ja se teki todella hyvää! Tunnissa parasta on se, kun kaikki jumitukset aukeavat. Eniten nautin vartalon kierroista, minulla kun on selkä aina ollut vähän jumittumaan taipuvainen. Pyöristyvä vatsa pakottaa vähän muuttamaan liikkeitä, esimerkiksi aurinkotervedyksistä jää ihanin liike (alla olevassa kuvassa) pois.

Kuva
Ihan oikeaa joogaa en ole koskaan harrastanut, mutta BodyBalancessa yhdistyy kivasti jooga, tai-chi ja pilates. Pari kertaa ohjaajan estyttyä on BodyBalancen tilalla ollut astangajoogaa, ja jotenkin minä olen aina tylsistynyt siellä... Varmasti kunnon joogatunnilla kokemus olisi erilainen, mutta näillä korvaavilla kerroilla se on jäänyt ehkä vähän puuhasteluksi. Olennaista BodyBalancessa (tai ainakin minusta toimivaa) on mietityt, kokonaisvaltaiset liikkeet, niihin sopiva rentouttava musiikki sekä loppurentoutus. Meidän salilla saa oikein viltin päälle loppurentoutuksen ajaksi, se on ihanaa! <3

Kuva

E haluaa joskus tehdä kanssani joogaliikkeitä, se on hauskan näköistä! :) Lähinnä hän liikuttelee käsiä ja hengittelee, sekä muistuttaa minua keskittymään. Olisi ihana aloittaa aamut aurinkotervehdyksillä, mutta olen niin kankea aamuisin, että ei siitä oikein saa mitään irti. Jonkin aikaa tein niin, että heräsin vartin aiemmin kuin muut ja tein pari sarjaa aurinkotervehdyksiä. Olin kuitenkin niin kireä, että en pystynyt nauttimaan niistä liikkeistä, jotka illalla tehden taas tuntuvat hyvältä. Siihen se sitten jäikin... Haaveenani on päästä joskus auringonnousuun tai -laskuun joogaamaan rannalle. Myös puistojooga kesälomalla voisi ajatuksen tasolla ajaa lähes saman asian. Onko lukijoilla joogakokemuksia?

Energistä viikkoa! P.s. kylmenevät illat tietävät takkatulen sytyttelemistä, iiiihanaa!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kunnioitettavaa, että joku pystyy tuollaiseen selän vääntämiseen makuultaan edes ilman vatsaa :D Multa salpautuu hengitys, jos edes yritän mitään tuollaista, kun selkään sattuu niin pirusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salpautuu hengitys? Voi kamalaa.. Mulla selkävaivat ovat aina yläselässä, ja niihin balancen vartalonkierrot tekee aivan älyttömän hyvää.

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig