keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kerrankin löytyi hyvät äitiyshousut!

Äitiyshousut ovat minusta ällöttävät ja ahdistavat päällä. En yhtään tykkää siitä kangassuikaleesta, joka pitäisi vetää vatsan päälle. Kangasta on niin paljon, se on paksu, kuuma ja saa vatsan tuntemaan vieläkin pinkeämmäksi. Joskus käännän sen kaksin kerroin alavatsalle, mutta sitten taitos näkyy ikävästi ohuehkon paidan alla pullistumana. Toisaalta, huomasin eräänä päivänä, että äitiyshousujen resori onnekkaasti litisti pullahtaneen navan, kun se muuten näkyi "silkkipaidan" alta! :D (Napaongelmaa ei ollut E:tä odottaessa.)Tilasin Ellokselta mustat Mama Licious -äitiyshousut, kun tuli sellainen tarjous, joka koski myös merkkituotteita. Heti, kun bongasin mustat housut, joissa on järkevämpi resoriratkaisu, kilautin housut ostoskoriin ja tilauksen menemään. Housut osoittautuivat aivan täydellisiksi, näitä tulee käytettyä ahkerasti! Housuissa on vetoketju takana, ja edessä näkyy nuo vinoresorikappaleet kun nostin paitaa. Vatsakappale ei tule tuon korkeammalle kuin kuvassa näkyy.


Normaaleissa äitiyshousuissa ärsyttää myös se, että kangasresori alkaa niin alhaalta, että se usein vilkkuu paidan alta edestä ja takaa. Äitiysfarkuissa varsinkin on hölmön näköistä, kun tummansininen paksu kangas pilkistelee.

Arvatkaa mitä kävi tätä postausta kirjoittaessani? Punajuurikeitto paloi pohjaan! Pikkukakkosta katselevat E ja M kysyivät, haiseeko täällä joku, mutta en minä ensin haistanut mitään. Kohta aloin ihmetellä palaneenkäryä, mutta ajattelin, että ei se voi kattilasta tulla, kun juuri lisäsin vettä... Onneksi ei asuta missään korvessa, tuli nimittäin reissu Kaarinan kiinalaiseen... Ja minä livahdan BodyBalanceen, on taas hartiat kiitettävästi jumissa ja päänsärky sen mukainen.

Hei, huomenna on jo torstai! Voi siis toivottaa jo hyvää loppuviikkoa ihan hyvillä mielin! :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. sopiiko äitiys housut pojille

    VastaaPoista
  2. voisitko olla äitini harrastettaisiin seksiä ja oltaissiin samoissa vaatteissa

    VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig