tiistai 10. syyskuuta 2013

Kollaasikokeilua Polyvorella - raskausasu

Maternity Outfit

Kylläpä on kätevä tuo Polyvore! Raskausvaateinspiraatiota hakiessani törmäsin pariin kollaasiin, ja ajattelin, että tuohan voisi auttaa omia pukeutumispohdintoja. Minun on kamalan vaikea hahmottaa kokonaisuuksia vaateostoksilla. Esimerkiksi jos sovitan hametta, minulla pitäisi olla sopivat kengät jalassa, jotta olisin varma yhtälön sopivuudesta. En tykkää lainkaan palautella ostoksia, joten yleensä ostan vain, jos olen täysin varma hankinnasta.

Konjakin väristen kenkien kaveriksi olen etsinyt samansävyistä nahkaista, ohutta rannekorua. Kollaasiin löysin aika kivan Polyvoren kätköistä. Harmi vaan, että se sattuu olemaan Hermès:n ja hintalappu sen mukainen. Ei siis ole realistinen vaihtoehto. Sen sijaan kollaasin muut tuotteet olivat hätkähdyttävän edullisia! En ole mikään kova nettishoppailija, joten kokonaan toinen juttu olisi selvittää näiden tuotteiden tilaaminen. Esimerkiksi nuo ihanat ballerinat maksaisivat tarjouksella vain 29 €, mutta toimitus vain Amerikan mantereelle...

Tuon Polyvoren arvo itselleni tulee varmaan olemaan lähinnä inspiraation haku ja kivojen juttujen ylös nappaaminen. Sisustuspuolta vilkaisin pikaisesti, ja siellähän oli vaikka mitä! Uutta pienempää sohvapöytää olen etsinyt kauan, mutta verkkokauppojen selailu on hirveän työlästä. Tuonne saa syöttää värin ja hintahaarukan ja Polyvore hoitaa loput! Liianko helppoa? Kyllähän tuo vaihtoehtojen määrä aiheuttaa sen, että saa selailla ihan hulluna. Hakusanoilla pystyy jonkin verran rajaamaan vaihtoehtoja, mutta en ymmärrä, eikö enempää rajauksia voi tehdä? Aivan mahdotonta selailla 100 sivua eri vaihtoehtoja, joista 0,5 % saattaa olla mielenkiintoisia. Olenko ymmärtänyt jotain väärin? Ehkä en vaan vielä osaa käyttää sitä kunnolla. Mutta nythän minulla on aikaa uppoutua uusiin kiinnostaviin asioihin... Jollakin tämä oman ajan tyhjiö on täytettävä!

Siispä inspiroivaa alkuviikkoa! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig