sunnuntai 11. elokuuta 2013

Sunnuntaipuuhia

Viikon leppoisinta päivää on vietetty lähinnä kotinurkissa. E heräsi jo kukonlaulun aikaan, joten aamun ensimmäiset tunnit kuluivat mukavasti kahvia siemaillen ja Pinterestiä selaillen (yritän hakea inspiraatiota raskauspukeutumiseen...). Parin tunnin löhöilyn jälkeen tuli tarve päästä liikkeelle, niinpä kävin pienen juoksulenkin aamuauringossa. Voi kun ehtisin (lue: viitsisin) käydä arkiaamuisinkin lenkillä!


Päivän puuhiin ei kuulunut juuri kummempaa kuin puiden tekoa ja autojen siivoamista, minkä vuoksi postausta kuvittavat visuaalisesti viehättävämmät hortensian kukinnot. Polttopuiden tuoksu - miten odotankin jo takanpolttelua! Pihan siivouksen yhteydessä heitin terassihortensian menemään. Se oli jo parhaat päivänsä nähnyt, mutta ai miten ihanasti se on vaihtanut väriä vihertävämpään. Hortensia on siis ollut valkoinen, mutta ilmeisesti vaihtanut syysväriin (yritin välttää syksy-sanan käyttöä, mutta tuota väritystä en osannut muuten kuvailla). 


Pitkien päikkäreiden jälkeen kävimme Kupittaan puistossa Musapiknikillä. Siellä oli ihana tunnelma ja paljon väkeä. Jos neiti ei olisi koisannut neljättä tuntia päiväunia, niin Musapiknikillä olisi ollut mukava viettää päivää pidempäänkin. Aivan ihanaa, että tuollaisia kokoperheen ilmaistapahtumia järjestetään! Turun Kupittaalla oleva Seikkailupuisto ympäristöineen on kaiken kaikkiaan ihana touhukeidas. Kesän loppupuolella Lasten liikunnan ihmemaakin avaa taas varmaan ovensa sunnuntai-iltaisin ja tarjoaa liikuntavälineet lasten vapaaseen käyttöön. Viime vuoden aikana meidän tuli käytyä siellä tosi harvoin, koska sunnuntai oli viikkomme ainoa yhteinen vapaapäivä ja koti veti puoleensa enemmän. 

Ihanaa alkavaa viikkoa! Tämä päivä taas muistutti, että onneksi on kesää vielä jäljellä! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig