torstai 22. elokuuta 2013

Viimeisiä kesäiltoja ulkoruokailuun?

Ulkoruokailut taitavat pikkuhiljaa jäädä vain kesäisiksi muistoiksi. Keväällä heti kun vähänkin lämmittää, syömme usein tavallisen päivällisenkin ulkona niin pitkälle syksyyn, kuin mahdollista. Muut kyllä tarkenisivat vieläkin ihan hyvin, mutta minä olen sellainen palelija, että olen jo vetänyt villasukat jalkaan ja neuleen ylle. Aamuisin täytyy autossakin laittaa lämmitys päälle! :)

Torstaita eletään, ja viime perjantaina ostamani krysanteemit ovat vielä oikein kauniita! Eivät ne nyt ehkä ihan uudesta kimpusta mene, mutta kyllä ne ilahduttavat. Kympin kukiksi minusta oikein hyvin rahansa arvoiset! Yritämme yleensä tehdä viikkosiivouksen torstaina, jotta perjantaina töistä tullessa viikonlopun voi aloittaa rauhassa. Leikot kruunaavat siivouksen jälkeisen kodin ja siirtävät ajatukset viikonloppuun.


Tuleeko teidän ostettua leikkokukkia? Muistan, että joskus aiemmin minun ei tullut ostettua leikkoja, koska meillä ei ollut sopivia maljakoita. Mutta muutamalla erilaisella pärjää pitkälle ja kukatkin pääsevät oikeuksiinsa!

Kukikasta viikonloppua! :)

SHARE:

2 kommenttia

  1. Me ei ollakaan yhtään kertaa elokuussa syöty terassilla. Nytkin olisi ollut lämpimiä päiviä viikonloppuna sille kyllä. Täytyypä koittaa veilä ehtiä ennen kun syksy tosissaan saapuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä on aina oma tunnelmansa. Tänäänkin lounasaikaan oli tosi lämmin, syötiin ulkona, mutta kuuden jälkeen en olisi enää tarjentunut! :) Ja onhan yötkin jo painuneet vain viiteen asteeseen, pientä koleutta on ilmassa.

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig