maanantai 19. elokuuta 2013

Miten vaaleanpunainen eksyi lapsen huoneeseen?

Siivoilin sadepäivänä E:n huonetta ja pysähdyin miettimään, miten vaaleanpunaisesta on tullut huoneen teemaväri. Ennen lapsen syntymää en voinut sietää vaaleanpunaista tai pinkkiä, enkä uskonut pukevani lasta näihin väreihin. Ajattelin, että minä olen sitten sellainen sukupuolineutraali kasvattaja, joka ei värikoodaa lastaan. Noh, vaaleanpunainen alkoikin yhtäkkiä näyttää niin hyvältä, että onpahan itsellekin eksynyt jokunen vaaleanpunainen vaatekappale.Sohva on myynnissä uuteen kotiin (Huuto.netissä), 278126533 jotta huoneeseen mahtuisi toinenkin lapsi aikanaan. Aluksi vauvan kehto tulee meidän makuuhuoneeseemme, mutta jossain vaiheessa sitten pinnasänky laitetaan varmasti E:n huoneeseen. Sohva on ollut muutenkin liian iso ja hallitseva tuolla huoneessa, mutta se on hyvin palvellut vierasvuoteena, minkä takia emme ole siitä aiemmin halunneet luopua.

Kuva
Ja nyt jos/kun sohva lähtee, niin minä olen tietysti jo suunnitellut, millä tyhjä tila täytetään! :) Nimittäin tuollainen teltta olisi ihana! E rakastaa tehdä majoja ja kääriytyä pesäkoloihin lueskelemaan ja leikkimään milloin mitäkin. Onko jollain vastaavanlainen teltta? Mistä olette hankkineet?

Eihän sitä vaaleanpunaista nyt hirveästi ole, mutta kun sitä on ripauksittain aarrearkussa, tekstiileissä ja seinätarrassa, niin jotenkin se vaikuttaa hallitsevalta. Onneksi isot pinnat ja kalusteet ovat vaaleita tai ei oikein minkään värisiä. Ehkä sitten on helpompi muuttaa sisustusta? Haluaisin hieman päästä noista pastellisävyistä eroon. Voisiko blogipalloista poimittavat harmaan, sinisen ja liilan värit voisi ottaa uusiksi teemaväreiksi?Tuota täytyykin alkaa pyöritellä. Jos teillä on kuvia kauniista lastenhuoneista (esim. omassa blogissa tai Pinterestissä), niin olisi mukava, jos linkitätte alle! :)

Ihanaa alkavaa viikkoa!
SHARE:

2 kommenttia

 1. Tuo teltta näyttää aivan ihanalta! :)
  Sama täällä, en ole mikään hirveä pinkin ystävä, mutta niin sitä vaan on eksynyt lastenhuoneeseen ja vaatteisiin.

  Minun Pinterest lastenhuone-kansioni on aika laiha vielä, mutta sinne lisäilen kuvia aina, kun tulee sopivia vastaan: http://pinterest.com/saakurkistaa/kids-room/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teltta on tosiaan hakusessa! :) Kiva, kiitos vinkistä, käynkin vilkaisemassa pinnailujasi!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig